شناسهٔ خبر: 179382 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

نخستین جلسه کارگروه تدوین آیین‌نامه برنامه هفتم پیشرفت شرکت فرودگاه‌ها برگزار شد

ساختمان شرکت فرودگاه ها نخستین جلسه کارگروه تدوین پیش‌نویس و آیین‌نامه برنامه هفتم پیشرفت با حضور معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ رضا نخجوانی در این جلسه که روز شنبه ۲۸ مهر برگزار شد، گفت: تدوین آیین نامه ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم توسعه که به‌عنوان سیاست‌های کلی نظام به تایید و تنفیض مقام معظم رهبری(دامت برکاته) رسیده، یک تکلیف قانونی برای وزارت راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌ها است.

وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور محترم مبنی بر اجرای برنامه هفتم توسعه، گفت: تدوین آیین نامه ماده ۵۷ قانون برنامه توسعه هفتم در دستور کار دولت و وزارت راه و شهرسازی است که باید با پیوست‌ کارشناسی و مطالعات تطبیقی این آیین‌نامه در چارچوب‌های قانونی و تخصصی با نگاه ویژه پیشرفت و توسعه آماده شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها تصریح کرد: تدوین این آیین‌نامه مهم با سرنوشت خدمات‌رسانی به مردم و کنترل فضای کشور مرتبط است، بنابراین باید این آیین‌نامه بدون ابهام و به نحوی آماده شود که بتوانیم در تمام فرودگاه‌های کشور آن را به سهولت اجرا کنیم.

نخجوانی با بیان اینکه دولت چهاردهم و وزیر محترم راه و شهرسازی بر تسریع و تدوین این آیین‌نامه تاکید دارند، گفت: این فرصت بزرگی برای کارگروه تدوین پیش‌نویس و آیین‌نامه برنامه هفتم پیشرفت شرکت فرودگاه‌ها است تا با رعایت قوانین و مقررات و استانداردهای مرتبط این وظیفه بسیار سنگین را با دقت و مرجعیت این شرکت و هماهنگی با معاونت برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی انجام دهیم.

وی گفت: در تدوین این آیین‌نامه اگر ما بتوانیم موانع توسعه را به‌خوبی شناسایی و با نظر قانونگذار نقشه راه را با فرایندها و زوایای قانونی طی کنیم، این فرصت مناسبی برای افزایش کارایی، بهبود خدمت‌رسانی و ارتقای بهره‌وری و توسعه فرودگاه‌های کشور با مشارکت بخش خصوصی است تا از تمام ظرفیت‌های قانونی این برنامه برای شکوفایی و تعالی صنعت هوانوردی و شرکت فرودگاه‌ها استفاده کنیم.

رامین آذری رییس کارگروه تدوین پیش‌نویس و آیین‌نامه برنامه هفتم پیشرفت شرکت فرودگاه‌ها در این جلسه با تشریح اهداف تصویب ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم توسعه، تاکید کرد: تدوین آیین‌نامه یاد شده برای توسعه و پیشرفت فرودگاه‌های کشور بسیار مهم است و در اجرای برنامه هفتم توسعه علاوه بر کاهش هزینه‌های دولتی در این بخش، مدیریت بهره‌برداری از فرودگاه‌های کشور را با حفظ مالکیت دولت رونق خواهد داد.

در پایان این جلسه اعضای کارگروه تدوین پیش‌نویس و آیین‌نامه برنامه هفتم پیشرفت، نقطه نظرات خود را در زمینه مسایل و راهکارهای قانونی تدوین آیین نامه ماده ۵۷ قانون برنامه هفتم توسعه ارائه کردند.

لازم به ذکر است؛ خانم مهدیون و آقایان آذری، نوراله‌زاده، صادقی، فلاح‌تبار، عبدالرحیمی و آقایی طی احکام جداگانه صادره توسط کاپیتان نخجوانی، به‌عنوان اعضای کارگروه تدوین آیین‌نامه اجرایی مرتبط با قانون برنامه هفتم تعیین و معرفی شده بودند.