شناسهٔ خبر: 179773 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

برنامه‌ریزی برای اصلاح ۶ نقطه حادثه‌خیز در استان سمنان تا پایان امسال

حادثه خیز سرپرست اداره نگهداری راه‌ها و ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان از برنامه‌ریزی برای اصلاح ۶ نقطه حادثه‌خیز این استان تا پایان امسال خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، روح‌الله پرهیزکار سرپرست اداره نگهداری راه‌ها و ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان اظهار کرد: در راستای سیاست‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و به‌منظور رفع نقاط حادثه خیز در محورهای استان سه قرارداد از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای رفع نقاط حادثه خیز منعقد شده‌اند.

وی از عقد قرارداد اصلاح و رفع خطر از سه نقطه حادثه خیز خبر داد و افزود: در قالب این پروژه به مبلغ ۱۱۷ میلیارد ریال قرار است که سه نقطه حادثه خیز اصلاح شود.

پرهیزکار ادامه داد: نقاط حادثه‌خیز سه راهی کاشی در محور سمنان-مهدی‌شهر، چهل‌تن درجزین در محور سمنان-مهدی‌شهر و نقطه حادثه‌خیز روستای پاده در محور آرادان-سرخه سه نقطه‌ای هستند که عملیات اصلاح آنها آغاز شده است.

سرپرست اداره نگهداری راه‌ها و ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان گفت: انشالله عملیات اجرایی این سه پروژه ظرف ۶ ماه آینده به پایان می‌رسد.

پرهیزکار همچنین از عقد قرارداد برای اصلاح نقطه حادثه‌خیز شهرک امیرالمومنین(ع) در محور سمنان-مهدی‌شهر خبر داد تصریح کرد: قرار است که این پروژه که مبلغ آن ۸۳ میلیارد ریال است ظرف یک بازه زمانی چهارماهه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی از عقد یک قرارداد دیگر با هدف اصلاح و رفع خطر از دو نقطه حادثه‌خیز استان خبر داد و اظهار کرد: در قالب این قرارداد قرار است که قوس‌های محدوده روستای لاسجرد که دربرگیرنده دو نقطه حادثه خیز است اصلاح و رفع خطر شوند.

سرپرست اداره نگهداری راه‌ها و ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه هر دو نقطه حادثه‌خیز این پروژه بعد از کاروانسرای تاریخی لاسجرد قرار دارند، اضافه کرد: مبلغ قرارداد این دو نقطه حادثه‌خیز نیز ۱۴۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی یادآوری کرد: این دو پروژه نیز باید تا پایان امسال تکمیل و برای افتتاح تحویل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان شوند.

پرهیزکار ایمن سازی و رفع خطر از نقاط حادثه خیز را در کاهش تلفات و سوانح جاده ای استان موثر ارزیابی و خاطرنشان کرد: محورهای استان سمنان از پرترددترین محورهای کشوند و لذا اصلاح و رفع خطر نقاط مستعد حادثه آن به کاهش قابل توجه تصادفات جاده ای در کشور کمک شایانی خواهد کرد.

وی در خاتمه با اشاره به هزینه بالای پروژه‌های راهداری خواستار توجه بیش از پیش دولت به طرح‌های زیرساختی حوزه راهداری در کشور و خصوصاً استان سمنان شد.