شناسهٔ خبر: 184101 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

حضور مدیرکل دفتر درآمد سازمان در همایش گرامیداشت هفته حمل و نقل چهارمحال و بختیاری

جشن با حضور حمیده دهقانی، مدیرکل دفتر درآمد سازمان، همایش گرامیداشت روز حمل و نقل در چهارمحال و بختیاری برگزار و از کتاب «بهراد راهدار کوچک» و سرود «سفیران جاده» رونمایی شد.

به  گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری)، همایش گرامیداشت روز حمل و نقل در چهارمحال و بختیاری با حضور حمیده دهقانی،مدیرکل دفتر درآمد سازمان و مسئولین استانی برگزار و از کتاب «بهراد راهدار کوچک» و سرود «سفیران جاده» رونمایی شد.

دهقانی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل در چهارمحال و بختیاری، گفت: با هدف زنده نگاه داشتن فرمان تاریخی امام خمینی (ره) و اقدام شجاعانه فعالان این حوزه در کشور، ۲۶ آذر ماه به عنوان روز ملی حمل و نقل نامگذاری شد.

وی افزود : وظیفه این سازمان حفظ و نگهداری شبکه راه‌های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی و مدیریت حمل و نقل مسافر و کالاهای کشور است. 

دهقانی سامانی ادامه داد: در سال گذشته ۵۷۲ میلیون تن کالا توسط ۹۳ هزار راننده حرفه‌ای در سطح کشور جابه‌جا شد.

دهقانی گفت: در هشت ماهه ابتدایی سال جاری ۹۱ میلیون مسافر در کشور جابجا شده است.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نوسازی ناوگان است، تصریح کرد: عمر ناوگان به حدی رسیده که مورد پذیرش خدمت‌رسانی نیست و از طرفی منابع مالی نیز محدود است.

دهقانی سامانی با بیان اینکه رویکرد سازمان راهداری رفع مشکلات بخش و تنظیم‌گری و هوشمندسازی و جایگزینی روش‌های سنتی با روش‌های نوین است، بیان کرد: یکی از موثرترین افراد در چرخه اقتصادی کشور رانندگان هستند، لذا رانندگان بخش عمومی لازم است رعایت حال رانندگان سبک را داشته باشند تا تصادفات کاهش یابد. 

مدیرکل دفتر درآمد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: حدود ۲۱ هزار نفر پرسنل راهداری کشور در همه فصول مشغول خدمت‌گذاری به مردم هستند.

وی با اشاره به آغاز طرح راهداری زمستانی به جهت بارش برف در کشور،گفت: راهداری چهارمحال و بختیاری در  طرح راهداری زمستانی بسیار پیشرو بوده و زحمات بسیاری را راهداران این استان به جهت اقلیم کوهستانی و برفی بودن جاده‌ها متحمل می‌شوند. 

دهقانی سامانی فراهم کردن رفاه حال مردم و کاربران جاده را از وظایف اصلی راهداران دانست و بیان کرد: کلیه این امور نیازمند منابع است، در سال‌های اخیر کار گروهی و تیمی در تمامی بخش‌های مختلف سازمان راهداری انجام می‌شود چراکه منابع کفاف انجام اقدامات را نمی‌دهد و اولویت‌ها در ماموریت‌های سطح کشور کارهای گروهی است.

وی در خصوص هوشمندسازی دوربین‌های جاده‌ای خاطرنشان کرد: در حال حاضر کلیه راه‌های کشور به طور سیستماتیک توسط مرکز مدیریت راه‌ها کنترل می‌شوند و توسعه‌های مختلفی در سامانه‌های هوشمند حمل و نقل کشور انجام شده است.