به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان) فرزاد دادخواه اظهار کرد: استان اصفهان حدود ۵۱ هزار راننده ناوگان حمل و نقل کالا، حدود هشت هزار راننده بخش جابهجایی مسافر و ۳۲ پایانه عمومی مسافربری دارد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه نخست حمل بار و رتبه دوم جابهجایی مسافر را در کشور دارد، اظهار کرد: حدود ۹ میلیون مسافر سالانه به درون و برون استان جابهجا میشوند که این تعداد نشاندهنده جایگاه ویژه حمل و نقل اصفهان در کشور است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با بیان اینکه فعالیت در حوزه حمل و نقل دشوارتر شده است، تصریح کرد: فعالان این بخش با همتی که دارند، توانستهاند این شرایط را پشت سر بگذارند.
دادخواه با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تناسبی بین هزینههای ناوگان حمل و نقل نیست، افزود: افزایش هزینههایی مانند قطعات و تعمیرات موجب شده است که تعدادی از رانندگان به برخی شهرهای جنوبی مهاجرت کاری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ۵۱۰ شرکت حمل و نقل کالا در اصفهان فعال است، گفت: کانون کامیونداران، شرکت حمل و نقل کالاها و انجمن رانندگان بهصورت صنفی با این مجموعه همکاری دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به صدور روزانه حدود ۱۰ هزار بارنامه در استان، اضافه کرد: ۹ شرکت بینالمللی و حدود ۴۳ هزار ناوگان باری در این خطه فعال است.
دادخواه گفت: هفت پایانه حمل و نقل بار در استان اصفهان وجود دارد که در بین ۱۴ مرکز موجود در کشور دارای رتبه نخست است.
وی گفت: حدود ۶۰ هزار راننده ناوگان حمل و نقل جادهای در بخش کالا و مسافر در استان دارای کارت هوشمند رانندگی هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان در مورد ناوگان برون شهری بیان کرد: اصفهان در زمینه حمل و نقل مسافر از طریق اتوبوس در بسیاری از موارد برای استانهای دیگر نیز خدمات رسانی انجام میدهد.