به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ مریم تاکی، مدیر مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان، اظهار کرد: با توجه به جمعبندی اطلاعات تردد ثبتشده در آذرماه سال جاری توسط سامانههای پلاکخوانی و تردد شماری برخط در محورهای مواصلاتی استان، مجموع تردد ثبتشده از پلاکهای مشاهدهشده توسط سامانههای ثبت تخلف عبور و مرور، برابر با ۲۵ میلیون و ۵۰ هزار و ۴۶۲ خودرو بوده که مربوط به ۲ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۴۷۶ خودروی یکتا است. همچنین مجموع تردد خودروهای پلاک استان اصفهان در سایر استانها به ۲۵ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۴۱۶ پلاک و مربوط به ۲ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۳۵۷ خودروی یکتا میرسد.
وی با اشاره به کاهش ۱۲درصدی تردد ورودی به استان و همچنین کاهش ۵ درصدی تردد خروجی استان در آذرماه نسبت به آبان بیان کرد: تردد ورودی به استان از ۲ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۵۷۳ تردد در آبانماه به ۲ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۲۱۹ و تردد خروجی از استان از ۲ میلیون و ۷۸۱ هزار و ۸۸۳ تردد به ۲ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۹۶۹ در آذرماه رسیده است.
تاکی خاطرنشان کرد: بیشترین تردد به ترتیب در محورهای ۵ شهرستان اصفهان، فلاورجان، شهرضا، تیران و کرون و شاهین شهر و میمه ثبت شده است.
وی افزود: بیشترین تردد به ترتیب در محورهای اصفهان-بهارستان (رفت و برگشت)، آزادراه اصفهان-زرینشهر (فلاورجان) (رفت و برگشت)، اصفهان-شهرضا (سهراهی مبارکه) (رفت و برگشت)، تیران-نجفآباد (رفت و برگشت) و کمربندی شرق اصفهان (جاده نائین-سپاهان شهر) (رفت و برگشت) ثبت شده است.
مدیر مرکز مدیریت راههای ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان در خصوص تردد ناوگان سنگین عنوان کرد: بیشترین درصد تردد ناوگان سنگین به ترتیب در محورهای رامشه-ابرکوه (رفت و برگشت)، نائین-سجزی (متناظر توزین) (رفت و برگشت)، اصفهان-مورچهخورت (پلیس راه) (رفت و برگشت)، مورچهخورت-میمه (سهراهی نطنز-مورچهخورت) (رفت و برگشت) و میمه-دلیجان (میمه) (رفت و برگشت) ثبت شده است.
وی ادامه داد: بیشترین درصد تخلفات سرعت نیز در محورهای نائین-اردستان (سهراهی اردستان) (رفت و برگشت)، اصفهان-نجفآباد (فولادشهر-نجفآباد) (رفت و برگشت)، خمین-گلپایگان (رفت و برگشت)، زرین شهر-سفید دشت (رفت و برگشت) و فرودگاه-اصفهان (قهجاورستان) (رفت و برگشت) گزارش شده است.
تاکی با بیان این که ۶۱ درصد از پلاکهای مشاهدهشده در استان در آذرماه مربوط به تردد پلاکهای بومی بوده است، افزود: پلاکهای استانهای تهران، فارس، چهارمحال بختیاری و یزد به ترتیب با ۸ ،۷، ۵ و ۲ درصد بیشترین سهم تردد غیر بومی را در استان اصفهان داشتهاند.
وی تصریح کرد: پراکنش خودروهای پلاک اصفهان به ترتیب در استانهای قم، مرکزی ، فارس، چهار محال و بختیاری و تهران به ترتیب ۷ ، ۴، ۴، ۴ و ۴ درصد است.
مدیر مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان گفت: ۵۱ درصد پلاک غیربومی در آذرماه سال جاری ماندگاری کمتری از یک روز در استان اصفهان داشتهاند و سهم ماندگاری ۱ تا ۳ روز و ۳ تا ۷ روز برای خودروهای غیر بومی به ترتیب ۱۹ و ۱۴ درصد بوده است.