شناسهٔ خبر: 190052 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد؛

۹۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل مدارس مسکن مهر خوزستان در برنامه اجرایی ۱۴۰۴

ببینید|سفر معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن وبازدید از پروژه ۲ هزار واحدی مسکن مهر نفت اهواز (۱) مدیرکل راه وشهرسازی خوزستان از تصویب ۹۰ میلیارد تومان اعتبار توسط سازمان ملی زمین و مسکن به منظور تکمیل ۱۵ مدرسه مسکن مهر در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، روح اله عمادی، مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان با بیان اینکه سازمان ملی زمین و مسکن۹۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل مدرسه در سایت‌های مسکن مهر در سال ۱۴۰۴ مصوب کرده است، افزود: با اعتبار تخصیص یافته یک مدرسه در شوشتر، یک مدرسه در شهرستان هفتکل، دو مدرسه در شهرستان مسجد سلیمان، یک مدرسه در اهواز، یک مدرسه در باوی، یک مدرسه در سوسنگرد، سه مدرسه در بستان، یک مدرسه در هویزه، دو مدرسه در رامشیر و دو مدرسه در امیدیه تکمیل می‌شود.

وی ادامه داد: تفاهم نامه ساخت مدرسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان فی مابین راه و شهرسازی استان و سازمان نوسازی مدارس با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده، ۵۰ درصد هزینه ساخت ۱۰ مدرسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان را سازمان ملی زمین و مسکن وزارت راه و شهرسازی پرداخت می‌کند.

وی در رابطه با اجرای سایر خدمات روبنایی در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان تصریح کرد: هم اکنون اداره کل راه و شهرسازی استان در حال طراحی ساخت مساجد و اراضی تجاری در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان است.