شناسهٔ خبر: 190952 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

قائم مقام شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد؛

رشد ۸ درصدی صندلی‌های مسافری در بخش ریلی برای نوروز ۱۴۰۴

ببینید | حضور معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در راه آهن تهران و بررسی آخرین وضعیت سفرهای ریلی در آستانه نوروز قائم مقام شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تمامی امکانات شرکت راه ‌آهن برای سفرهای ریلی در ایام نوروز ۱۴۰۴ به کار گرفته شده است، از رشد بیش از ۸ درصدی صندلی‌های مسافری در بخش ریلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، میرحسن موسوی دیزجی قائم مقام شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران درخصوص سفرهای نوروزی با قطار توضیحاتی ارایه کرد و گفت: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای مسافران ریلی در ایام نوروز امسال از ۲۳ اسفند تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ به میزان ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار صندلی ایجاد کرده که نسبت به ایام اوج ۱۴۰۳ نزدیک بیش از ۸ درصد رشد داشته است.

موسوی ادامه داد: در ایام اوج سفرهای نوروزی با توجه به جلساتی که با شرکت‌های حمل و نقل ریلی مسافری داشتیم از آن‌ها خواستیم تا حداکثر ظرفیت واگن های مسافری را، که آنهایی که برای تعمیرات سالانه و چه آنهایی که برای بازسازی سطح یک و دو متوقف بود، برای ایام نوروز ۱۴۰۴ آماده کنند. شرکت های حمل و نقل ریلی در این خصوص حداکثر تلاش خود را کردند و حداکثر واگن ها در اختیار قرار گرفته است، همچنین برای تمامی واگن هایی که در اختیار قرار گرفته است لکوموتیو پیش بینی کردیم.

وی افزود: عمده لکوموتیوها از محل لکوموتیوهای مسافری است و برای آنهایی که لکوموتیو مسافری نداشتند از لکوموتیوهای باری با مولد کمک گرفتیم، حدود ۳۰ دستگاه لکوموتیو باری در بخش مسافری در ایام اوج مسافرت های نوروزی به کار گرفته خواهند شد.