شناسهٔ خبر: 192897 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تکمیل جاده کوهدشت-خرم‌آباد ‌۱۸۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

راهسازی لرستان مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان از نیاز جاده کوهدشت- خرم‌آباد به ۱۸۰ میلیارد تومان منابع مالی برای تکمیل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (لرستان)، بهزاد شاکرمی، عصر امروز در سفر به کوهدشت از جاده کوهدشت، خرم‌آباد بازدید کرد.

شاکرمی در این بازدید گفت: پروژه واریانت، چنار پنج کیلومتر طول دارد و ۱۵۰ میلیارد تومان تاکنون در این محور هزینه شده‌است.

وی با بیان اینکه در این پنج کیلومتر، کل عملیات خاکی انجام شده‌است، افزود: چهار کیلومتر نیز به مرحله اجرای بیس رسیده است و یک کیلومتر مسیر نیز آسفالت شده‌است.

طبق گفته مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان واریانت چنار دارای ۱۵ دستگاه آب‌رو است و برخی از این آب‌روها نیز دارای ۲۵متر خاک‌ریزی است.

وی با بیان اینکه ۱۳ مورد از ۱۵ مورد آب‌رو در واریانت چنار تکمیل شده‌است و دو مورد دیگر در مرحله اجرا قرار دارد، افزود: در برخی بخش‌ها نیز خاک‌ریزی تا ارتفاع ۲۵ متر انجام شده‌است.

مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان تأمین سیمان را یکی از چالش‌های اصلی پروژه واریانت چنار دانست و بیان کرد: در مقاطع مختلف، این پروژه به‌دلیل مشکلات مالی، با سختی پیش رفته است.

شاکرمی تأکید کرد: مشکل اصلی پروژه واریانت چنار در محور کوهدشت، خرم‌آباد، منابع مالی است و در حال حاضر، صورت‌وضعیت پیمانکار پرداخت نشده است.

وی با بیان اینکه که در بهترین شرایط، اگر ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان تأمین شود، جاده، کوهدشت تا پایان شهریورماه تکمیل خواهد شد، تأکید کرد که در مذاکرات با پیمانکار مشخص شده که در صورت تأمین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان، امکان تکمیل بخش‌های اصلی پروژه وجود دارد.

به‌گفته مدیرکل راه‌وشهرسازی لرستان، این پروژه یکی از ۴۰ تا ۵۰ طرحی است که زیرمجموعه طرح اصلی محسوب می‌شود و منابع مالی آن محدود است.

شاکرمی بیان کرد: این مسیر بخشی از طرح چهارخطه منتهی به مرکز استان است که ۵۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده، اما برای تکمیل نیاز به حمایت بیشتری از سوی مسئولان کشوری است.

جاده خرم‌آباد به کوهدشت یکی از محورهای اصلی ارتباطی در غرب ایران است که از سال‌ها پیش نقش مهمی در حمل‌ونقل مردم و کالاها ایفا کرده است.  این مسیر که حدود ۸۵ کیلومتر طول دارد، از گذشته راهی پرتردد بین مرکز لرستان و مناطق غربی کشور بوده‌است.

طرح چهارخطه‌سازی این جاده در سال ۱۳۸۴ آغاز شد. هدف، افزایش ایمنی و کاهش تصادفات بود، اما مشکلات مالی و کمبود بودجه باعث شد این پروژه سال‌ها در وضعیت نیمه‌تمام باقی بماند.

یکی از بخش‌های پیچیده پروژه کوهدشت، خرم‌آباد واریانت چنار است. این محدوده به‌دلیل نیاز به خاک‌برداری گسترده و احداث پل‌های متعدد، با مشکلات فنی مواجه بوده است.