به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، به نقل از روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، مصیب رستمی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان طی سال گذشته بیش از ۱۳۵ هزار آزمایش تخصصی را در سطح استان به ثبت رسانده و این آزمایشها شامل طرح اختلاط بتن و ابنیه فنی، طرح اختلاط آسفالت برای پروژههای راهسازی و راهداری، آزمایشهای ژئوتکنیک، بتن، شیمیایی، حفاری گمانهها، کنترل کیفیت بازتاب رنگ و بررسی جوش به روش غیرمخرب بوده است.
رستمی اضافه کرد: اقدامات آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام تأثیر بسزایی در ارتقای کیفیت و افزایش طول عمر پروژههای عمرانی استان داشته است.
وی افزود: در سال گذشته موفق شدیدم برای مطالعه پیش از احداث و ساختگاه، ۸۳۵ متر حفاری ژئوتکنیک در پروژههای مختلف استان به ثبت برسانیم.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام در زمینه همکاری با دستگاههای اجرایی استان و اقدامات انجام شده در سطح استان گفت: در سال ۱۴۰۳، آزمایشگاه استان ایلام موفق به انعقاد قراردادهای مهمی با سازمانها و دستگاههای اجرایی استان شده است.
رستمی ادامه داد: قرارداد همکاری با اداره کل راه و شهرسازی، قرارداد همکاری با اداره کل راهداری و حملونقل جادهای منعقد و در پروژههای بزرگ ملی، استانی و بخش خصوصی متعددی مشارکت داشته است.
وی افزود: برخی از مهمترین پروژههایی که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام خدمات کنترل کیفی آنها را بر عهده داشته، عبارتاند از تونل کبیرکوه، بزرگترین تونل جادهای کشور، توسعه میادین نفتی چشمه خوش، پایدار شرق و دالپری، پروژه احداث دیوار مرزی (انسداد نوار مرزی) به کارفرمایی معاون مهندسی ناجا، احداث تونل آزادی، احداث چهارخطه محور ایلام- مهران (طرح اربعین)، احداث چهارخطه محور دهلران- اندیمشک، احداث چهارخطه ایلام- درهشهر، حضور فعال در پروژههای مسکن ملی استان، احداث فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام و احداث سد مخزنی میمه دهلران از جمله پروژههای است که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام در این پروژهها نقش آفرینی آنها تاثیرگذار داشته است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام با اشاره به توسعه و تجهیز آزمایشگاه استان اشاره کرد و گفت: برای ارتقای توان فنی و افزایش دقت آزمایشها، تجهیزات جدیدی خریداری شده که شامل یک دستگاه موتور برق ۵ کیلو وات،۲ دستگاه فریزر آزمایش دوام آسفالت، ۲ دستگاه کر گیری، ۲ دستگاه خودرو وانت نیسان و ۲ دستگاه خودرو وانت آریسان کار اشاره کرد.
رستمی با اشاره به اهمیت آموزش و توانمندسازی کارکنان گفت: ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه و دستگاههای اجرایی استان دارای اهمیت و اولویت ویژهای بوده و طی امسال ۲ هزار و ۶۶۲ نفر- ساعت دوره و کارگاه آموزشی توسط آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام برگزار شده است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان در پایان گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان ایلام همواره تلاش کرده است که با دقت، کیفیت و تعهد بالا در اجرای پروژههای عمرانی استان نقش مؤثری در ارتقای کیفیت پروژههای عمرانی سطح استان داشته باشد.