شناسهٔ خبر: 193851 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان تاکید کرد؛

لزوم استفاده از ابزارهای تشویقی برای افزایش مشارکت مردم در بازآفرینی شهری

بافت فرسوده شرق سمنان معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، بر لزوم استفاده از ابزارهای تشویقی نسبت به ورود مردم به بازآفرینی شهری تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (زنجان)، محسن محرمی یگانه روز سه شنبه در جلسه بازآفرینی شهر زنجان در محل سالن جلسات اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: باید اهمیت موضوع بازآفرینی شهری از رده‌های بالا مورد توجه قرار گیرد تا در سطوح پایین هم به آن توجه شود.

وی اظهار کرد: موضوع بازآفرینی شهری از حساسیت خاصی برخوردار است و در این خصوص باید اعضای ستاد با جدیت به این موضوع ورود کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، بر لزوم استفاده از ابزارهای تشویقی نسبت به ورود مردم به بازآفرینی شهری تاکید کرد و گفت: توجه به این مهم باعث ترغیب مردم به نوسازی بافت‌های فرسوده می‌شود.

یگانه تاکید کرد: در موضوع بازآفرینی شهری شهرداری‌ها و شورای شهر نقش بسیار کلیدی و تاثیر گذاری دارند که باید فعالیت خود را پر رنگ کنند.

در ادامه رئیس اداره بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: شهرداری و شورای شهر در جلسات و بازدیدهای حوزه بازآفرینی شهری در استان حضور پررنگی داشته باشد.

علی عباسی بیان داشت: خوشبختانه اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان در سال گذشته چند دوره آموزشی مشاغل خانگی را برای بانوان ساکن در محلات هدف بازآفرینی شهری برگزار کرد.

وی، برلزوم تقویت همکاری اعضای ستاد بازآفرینی شهری در استان تاکید کرد و گفت: باید ستاد شهرستانی بازآفرینی شهری در شهرستان‌ها هم فعال شود.