شناسهٔ خبر: 194136 - سرویس شرکت‌ها
نسخه قابل چاپ

ثبت ۲۵۶۰۰۰ مورد آزمایش کنترل کیفی در پروژه‌های عمرانی استان تهران

احمد نوعی قالیباف مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران، از ثبت بیش از ۲۵۶ هزار مورد آزمایش کنترل کیفی در پروژه‌های عمرانی استان طی سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، احمد نوعی قالیباف مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران اظهار داشت: این آزمایشگاه با داشتن ۶ شعبه آزمایشگاهی در شهرستان‌های تهران، قرچک، اسلامشهر، رودهن، فیروزکوه و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و همچنین بیش از ۳۰ واحد آزمایشگاهی مستقر در سطح استان، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت پروژه‌های عمرانی ایفا کرده است.

قالیباف افزود: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران طی سال گذشته با دستگاه‌های مختلف از جمله اداره‌کل راه و شهرسازی استان، اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی، سازمان حمل و نقل ریلی اسلامشهر، شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، شرکت‌های عمران شهرهای جدید، سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی، سازمان زمین و مسکن، اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی، شرکت تجهیز و نوسازی اماکن کشور، تعاونی مسکن سازمان هوا فضای سپاه، سازمان آتش‌نشانی، شرکت احداث آزادراه حرم تا حرم، نوسازی مدارس و ده‌ها شرکت دولتی و بخش خصوصی ارتباط تنگاتنگی داشته است.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران با ارائه گزارشی از عملکرد این آزمایشگاه طی سال گذشته گفت: بیش از ۴۷ طرح اختلاط آسفالت و بتن انجام شده، ۴۶۷ اکیپ روز در بخش غیرمخرب فعالیت داشته‌اند، بیش از ۱۸ هزار آزمایش در بخش مقاومت مصالح، ۴۰ هزار و ۵۰۰ مورد آزمایش قیر و آسفالت، ۲۱ هزار مورد آزمایش بتن، ۷۱ هزار و ۵۰۰ مورد آزمایش خاک و ۵ هزار و ۱۲۰ مورد آزمایش مطالعات مسیر و ژئوتکنیک ثبت شده و یک هزار و ۷۵۰ متر حفاری عملیاتی در سطح استان صورت گرفته است.

قالیباف همچنین با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برگزار شده توسط این آزمایشگاه برای کارشناسان دستگاه‌های اجرایی گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارشناسان فنی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دوره‌های آموزشی داخلی، منجر به تحقق بیش از ۶ هزار و ۲۶۰  نفر- ساعت آموزش فنی و تخصصی شده است.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران خاطرنشان کرد: در پروژه‌های نهضت ملی مسکن، آزمایشگاه استان تهران تاکنون بیش از ۲ هزار مورد آزمایش انجام داده و با سه واحد محلی مستقر، از ابتدای پروژه به‌طور مداوم کنترل کیفی پروژه‌ها رصد شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد بازاریابی آزمایشگاه اشاره کرد و گفت: در سال جاری موفق به انعقاد ۵ قرارداد جدید دولتی و ۲۳ قرارداد جدید با شرکت‌های بخش خصوصی شده‌ایم. همچنین ۴ قرارداد با شرکت‌های دولتی و ۸ قرارداد با شرکت‌های خصوصی تمدید شده و امسال نیز در راستای ورود به بازارهای جدید نیز مذاکره برای انعقاد ۲ قرارداد جدید دولتی و ۱۱ قرارداد با شرکت‌های خصوصی ادامه دارد.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان تهران در پایان تأکید کرد: با تلاش مستمر همکاران آزمایشگاه و توسعه فعالیت‌های کیفی، نقش این مجموعه در ارتقاء ایمنی و کیفیت پروژه‌های عمرانی استان تهران بیش از پیش پررنگ‌تر شده است.