به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی«لرستان»، حبیب اله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در بازید از روند پروژه ۱۸۳۲ واحدی آبشار خرم آباد که بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز حضور داشت، بر اجرای سریع و رفع مشکلات این پروژه تأکید کرد.
طاهرخانی گفت: این پروژه به طور خاص پیگیری و حمایت خواهد شد.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد: موضوعی که در استان لرستان داریم دشواری تأمین زمین و هزینه های بالای آماده سازی و زیرساخت پروژه هاست.
وی یادآور شد: مقام عالی وزارت راه و شهرسازی بر تامین خدمات و تکمیل زیرساخت پروژه ها برای ساختن و به وجود آوردن یک فضای زندگی آرام تأکید دارند.
طاهرخانی گفت: اصلی ترین مشکل این پروژه عدم برقراری تسهیلات بانکی است ولی خوشبختانه تاکنون با پیگیری های مدیرکل راه و شهرسازی استان از طریق آورده متقاضیان پیش رفته و در حال اجراست.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد: در جلسه شورای مسکن استان که با حضور تمام دستگاه های متولی برگزار خواهد شد سعی خواهیم کرد تا یک هم افزایی خوب میان دستگاهی تشکیل دهیم.
طاهرخانی افزود: برقراری تسهیلات، همراهی متقاضیان و دستگاه های متولی علاوه بر سرعت بخشیدن به اجرای پروژه ها باعث تأمین خدمات روبنایی و زیرساختی خواهد شد.
این مقام مسئول تآکید کرد: تلاش می کنیم پروژه هایی که عملیات ساخت آنها شروع شده است از این به بعد با مشکلی مواجه نشوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با تمهیدات و برنامه ریزی های انجام شده در استان لرستان برای تأمین مسکن متقاضیان نهضت ملی پروژه های جدید طراحی و شروع به کار خواهند کرد.