شناسهٔ خبر: 194690 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خبر داد؛

اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی محورهای جاده‌ای استان کرمان

اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی محورهای جاده‌ای استان کرمان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، استان کرمان را یکی از محورهای مهم و پرتردد کشور دانست و گفت: در مسیر تهران به بندرعباس برای نخستین‌بار قراردادی به ارزش ۷۰۰۰ میلیارد تومان برای روکش آسفالت منعقد شده که سهم استان کرمان از این قرارداد بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان بسته شده که محور انار به سیرجان را در بر می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمان)، رضا اکبری در همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای با تأکید بر نقش پررنگ حمل‌ونقل جاده‌ای در کشور، اظهار کرد: حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد جابه‌جایی‌های بار و مسافر در ایران از طریق جاده انجام می‌شود، در حالی‌که در بسیاری از کشورهای پیشرفته سهم حمل‌ونقل ریلی، دریایی و هوایی بیش از ایران است.

اکبری بر جایگاه راهبردی کرمان در شبکه حمل‌ونقل کشور، لزوم نوسازی ناوگان، هوشمندسازی جاده‌ها، گسترش مراکز خدماتی بین‌راهی و مشارکت فعال بخش خصوصی در پروژه‌های زیرساختی تأکید کرد و افزود: سالانه ۶۰۰ میلیون تن کالا و ۱۴۲ میلیون مسافر از طریق حمل‌ونقل عمومی و ۵۰۰ میلیون نفر با خودروهای شخصی در کشور جابه‌جا می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور تصریح کرد: ایجاد شهرک‌های تخصصی حمل‌ونقل در استان کرمان یک ضرورت است و این شهرک‌ها می‌توانند خدمات تعمیر، انبارداری، لجستیک، بازارگاه و رفاه به رانندگان ارائه دهند که در حال حاضر جای خالی این شهرک‌ها و شرکت‌های تخصصی حمل‌ونقل در استان احساس می‌شود.

اکبری از آمادگی این سازمان برای همکاری با استان‌ها در حوزه‌هایی مانند احداث شهرک‌های تخصصی حمل‌ونقل، هوشمندسازی، ارتقاء ایمنی، نوسازی ناوگان و جلب سرمایه‌گذاری خبر داد و تأکید کرد: سازمان راهداری به‌طور کامل در مسیر تحقق شعار سال آماده همکاری و برنامه‌ریزی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین به آمار بالای تصادفات جاده‌ای در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: کرمان جزو استان‌هایی است که رتبه بالایی در تلفات جاده‌ای دارد فرهنگ‌سازی و ایمنی باید به صورت مداوم و با سرمایه‌گذاری دنبال شود فرهنگ‌سازی باید مستمر باشد. سرمایه‌گذاری در این حوزه حتی به اندازه بودجه یک تیم فوتبال نیست، اما می‌تواند جان هزاران نفر را نجات دهد.

اکبری با انتقاد از نگاه سنتی در مدیریت حمل‌ونقل، گفت: اگر فقط ساختمان‌سازی کنیم و سیستم‌ها را هوشمند نکنیم، مشکلاتی مانند توزیع ناعادلانه بار، بومی‌گرایی، تبعیض در نوبت‌دهی و معضلات صنفی همچنان پابرجا خواهد بود. آینده حمل‌ونقل با تحول دیجیتال گره خورده است.