شناسهٔ خبر: 195251 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تکمیل قطعه اول باند دوم بزرگراه کهنوج – قلعه‌گنج نیازمند ۸۰ میلیارد تومان اعتبار است

بزرگراه قلعه گنج رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان، در حاشیه بازدید مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان از پروژه احداث بزرگراه کهنوج–قلعه‌گنج، از تلاش برای تسریع در روند تکمیل این محور مهم مواصلاتی خبر داد و گفت: طول این بزرگراه ۸۰ کیلومتر است که تکمیل قطعه اول آن به طول ۶.۵ کیلومتر نیاز به ۸۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی (جنوب کرمان)، امین سلیمانی رئیس اداره نظارت بر ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان اظهار داشت: قطعه اول باند دوم بزرگراه کهنوج – قلعه‌گنج از سمت شهرستان قلعه گنج ۶.۵ کیلومتر طول دارد که از این میزان، حدود ۴ کیلومتر آماده آسفالت‌ریزی است.

وی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده تاکنون افزود: برای اجرای این قطعه از بزرگراه تاکنون بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و براساس برآوردها، برای تکمیل کامل این مسیر، ۸۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: تکمیل این بزرگراه نقش بسزایی در ایمن‌سازی محور، کاهش حوادث رانندگی و تسهیل دسترسی مردم قلعه‌گنج به مرکز استان خواهد داشت و به همین منظور، تأمین منابع مالی و همکاری سایر نهادها ضروری است