شناسهٔ خبر: 195316 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بازدید از روند پروژه تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد

بازدید مدیرکل راه‌ و شهرسازی لارستان از روند پروژه ی تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد مدیرکل راه و شهرسازی لارستان در بازدید از عملیات اجرایی تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد به طول ۶ کیلومتر که در حال حاضر عملیات زیرسازی آن به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی رسیده است، از اتمام این پروژه در سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (لارستان)، سجاد میرزایی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد از اتمام این پروژه در سال جاری خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی لارستان اظهار کرد: برنامه‌های ما برای سال جاری به مراتب گسترده‌تر و با رویکرد توسعه محور طراحی شده است که از جمله‌ی این برنامه‌های مهم می‌توان به تکمیل تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد به طول ۶ کیلومتر اشاره کرد که در حال حاضر عملیات زیرسازی آن به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی رسیده است .

میرزایی با بیان اینکه این پروژه که ورودی شهرستان خنج از سمت شهرستان قیر و کارزین را بهسازی می‌کند به عنوان نقطه شروع تغییرات بزرگ در خنج می‌دانیم، گفت: مردم این شهرستان سال‌ها منتظر اجرایی شدن پروژه‌های راه‌سازی در مبادی ورودی و خروجی شهرستان هستند که امیدواریم با تکمیل هر چه سریع‌تر این پروژه شیرینی این خدمت به جان مردم شریف این شهرستان بنشیند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر تعریض و بهسازی محور خنج - پل اسلام آباد ساماندهی تقاطع پروژه اتصال جاده خیر ساز دیگ اشکن به محور خنج - قیر و کارزین نیز در این پروژه در حال اجراست، افزود: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و توان اجرایی پیمانکار مربوطه و در صورت تحقق منابع مالی عملیات اجرایی پروژه در سال جاری به اتمام می‌رسد.

میرزایی در پایان خاطر نشان کرد: اعتبار پیش بینی شده برای تعریض و بهسازی قطعه خنج - پل اسلام آباد عددی بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال است.