به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان اصفهان؛ سیدحسین محمودیه سرپرست معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی در اجرای ماده ۴ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب ۱۳۷۴ و مواد ۱۱، ۲۱، ۲۶ و ۲۸ آیین نامه اجرائی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، نسبت به برگزاری آزمونهای ورود به حرفه مهندسان در تاریخهای ۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۴ بطور هماهنگ و همزمان در سراسر کشور اقدام میکند.
وی افزود: آزمونها در رشتههای هفت گانه مهندسی شامل رشته معماری صلاحیتهای (طراحی، نظارت و اجرا)، عمران صلاحیتهای (محاسبات، نظارت و اجرا)، تاسیسات مکانیکی صلاحیتهای (طراحی، نظارت و اجرا)، تاسیسات برقی صلاحیتهای (طراحی، نظارت و اجرا)، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک، برای اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی در پایه سه برگزار میشود.
سرپرست معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی آزمونهای تخصصی طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان و ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی لرزه ای، رشتههای شش گانه کاردانی (معماری، عمران، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، شهرسازی و نقشه برداری) و آزمون تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی (در پایههای سه، دو و یک) برگزار میشود.
وی بیان کرد: آزمونها در استان اصفهان همزمان با سراسر کشور در سه نوبت برگزار میشود که نوبت صبح و عصر آن در روز پنجشنبه ۸ اردیبهشت و نوبت صبح در روز جمعه ۹ خرداد ماه برنامهریزی شده است.
محمودیه خاطرنشان کرد: لازم است داوطلبان به این نکته مهم توجه داشته باشند که از این به بعد نمرات ۴۸ و ۴۹ (در آزمونهای ورود به حرفه) یا ۵۸ و ۵۹ (در رشتههای تخصصی) که در چند سال اخیر با ارفاق به عنوان قبول مشروط تلقی میگردیدند موضوعیت نداشته لذا آن دسته از شرکت کنندگانی که موفق به کسب حد نصاب قبولی %۵۰ و %۶۰ حسب مورد نگردند میتوانند در آزمونهای دوره بعد شرکت کنند.
وی تصریح کرد: یکی از شرایط تقاضای پروانه اشتغال به کار داوطلبان ذکور علاوه بر داشتن قبولی معتبر در آزمون (اقدام به اخذ پروانه در مدت زمان اعتبار آزمون) ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم است در غیر این صورت قبولی آنها کأن لم یکن تلقی میشود.
سرپرست معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص اعتبار قبولی آزمونها گفت: مدت اعتبار قبولی در کلیه آزمونهای مهندسی، کاردانی و معماران تجربی حداکثر ۳ سال از تاریخ برگزاری آزمون است لذا ضروری است قبول شدگان در آزمون مذکور در مهلت تعیین شده نسبت به اخذ پروانه اشتغال بکار خود اقدام کنند.