به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امروز سوم خرداد همزمان با سالروز آزادی خرمشهر با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، معاونان وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان کشوری، یکهزار و ۱۷۳ واحد مسکن حمایتی در شهرهای جدید و یک باب ساختمان کلانتری به ارزش ۱.۵ همت به بهرهبرداری رسید.
شهرام ملکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید که به نیابت از وزارت راه و شهرسازی در شهر جدید پرند حضور یافته بود به شکل ویدئوکنفرانسی در حضور رییس جمهور و وزیر راه و شهرسازی این واحدها را نمادین به افتتاح رساند.
پروژه محوری افتتاح شده توسط مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، ۲۸۸ واحد مسکن حمایتی خانواده ایثارگران به ارزش ۳۷۵ میلیاردتومان است که در شهر پرند افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در مراسم افتتاح یکهزار و ۱۷۳ واحد مسکونی شهرهای جدید در شهر پرند اعلام کرد: وزارت راه و شهرسازی با سکانداری خانم صادق وزیر راه و شهرسازی در راهبری کلان پروژه های زیربنایی در اجرای سیاست های دولت وفاق گام های رو به جلویی برداشت.
ملکی تصریح کرد: مفتخریم در این روز که نماد شجاعت، ایستادگی و عشق است در مجموعه شهرهای جدید که متولی احداث ۱۴۱ هزار واحد مسکن حمایتی است شرایط افتتاح یکهزار و ۱۷۳ واحد را با مجموع ۱.۵ همت در شهر جدید پرند و فازهای مختلف شهر پردیس فراهم کردیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در رابطه با افتتاحهای شهرهای جدید به خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: از یکهزار و ۱۷۳ واحد مسکن حمایتی شهرهای جدید که افتتاح شد ، ۲۸۸ واحد مسکن حمایتی خانواده شهدا در پرند است که در قالب واگذاری زمین توسط شرکت عمران شهر جدید بوده که این واحدها به طور ناخالص ۱۳۰ متر مربع زیربنا دارند و هزینه تمام شده ساخت آمادهسازی و خدمات زیربنایی آن معادل ۳۵۲ میلیارد تومان برآورد شده است. همچنین تامین منابع آن از محل تسهیلات بانکی آورده متقاضیان و کمکهای بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و سال شروع پروژه ابتدای ۱۴۰۰ و اتمام عملیات اجرایی پایان ۱۴۰۳ است.
ملکی ادامه داد: مابقی واحدها به تعداد ۸۸۵ واحد در فازهای مختلف شهر جدید پردیس است که مجموع هزینههای ساخت، آمادهسازی، محوطهسازی و خدمات زیربنایی آن حدود ۹۵۰ میلیارد تومان بوده و از محل منابع و ظرفیتهای قانونی تامین و پرداخت شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، یک واحد کلانتری مربوط به شهر جدید علوی با اعتبار هزینه شده ۵ میلیارد تومان احداث و جهت بهرهبرداری تحویل همکاران نیروی انتظامی در شهر علوی شد.