شناسهٔ خبر: 196520 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تبلیغ‌نویسی روی پل‌ها، دیوارهای حائل و تونل‌ها ممنوع است

نیوجرسی1200 رئیس اداره ایمنی و حریم راه اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به کوهستانی بودن استان چهارمحال و بختیاری و صعب‌العبور بودن بسیاری از محورهای آن، ایمن‌سازی رفوژ میانی با استفاده از حفاظ‌های مفصلی (نیوجرسی) نقش بسیار مؤثری در ارتقای ایمنی ترافیک ایفا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،( اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری) فریدون پیشکار  با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی راه‌ها اظهار کرد: با توجه به کوهستانی بودن استان چهارمحال و بختیاری و صعب‌العبور بودن بسیاری از محورهای آن، همچنین نزدیکی محورهای چهارخطه به یکدیگر، ایمن‌سازی رفوژ میانی با استفاده از حفاظ‌های مفصلی (نیوجرسی) نقش بسیار مؤثری در ارتقای ایمنی ترافیک ایفا می‌کند.

وی افزود: در سال گذشته، بر اساس اولویت‌بندی میزان ترافیک عبوری و سهم تصادفات در محورهای مختلف، بیش از ۲۰ کیلومتر از مسیرهای چهارخطه استان با نصب نیوجرسی‌های مفصلی ایمن‌سازی شد، اجرای این طرح با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان و با پیگیری مسئولان استان تأمین و عملیاتی شد.

رئیس اداره ایمنی و حریم راه اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در ادامه با انتقاد از پدیده ناخوشایند درج تبلیغات روی نیوجرسی‌ها ادامه داد: متأسفانه پس از نصب این حفاظ‌ها، برخی افراد بدون توجه به ضوابط و مقررات، اقدام به نوشتن تبلیغات کسب‌وکار خود روی بدنه نیوجرسی‌ها می‌کنند که این موضوع نه‌تنها جلوه بصری جاده‌ها را مخدوش می‌کند بلکه به‌عنوان یک تخلف صریح، برخلاف ضوابط ایمنی راه‌ها محسوب می‌شود.