شناسهٔ خبر: 197007 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

با اعتباری نزدیک به ۱۳ هزار میلیارد ریال؛

عملیات اجرایی تکمیل قطعه سوم محور ملکن – درنگ مدو – آخران و پروژه راه‌سازی محور وائن – دهیچ در هرمزگان آغاز شد

55 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان از آغاز عملیات اجرایی تکمیل قطعه سوم محور ملکن – درنگ مدو – آخران و پروژه راه‌سازی محور وائن – دهیچ در استان با حضور معاون عمرانی استاندار, نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسولان استانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهــداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان، عباس شرفی مدیر این اداره کل اظهار داشت: در راستای سیاست‌های دولت مبنی بر محرومیت‌زدایی، توسعه عدالت و فراهم‌سازی دسترسی پایدار برای ساکنان مناطق کمتر برخوردار، عملیات اجرایی تکمیل قطعه سوم محور ملکن – درنگ مدو – آخران با حضور مریدی معاون عمرانی استاندار، سید عبدالکریم نخل هاشمی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان استانی کلنگ‌زنی و آغاز شد.

وی افزود: محور یادشده یکی از مسیرهای مهم و حیاتی در اتصال روستاهای منطقه به شبکه راه‌های اصلی است و تکمیل آن گامی مؤثر در کاهش فاصله خدماتی، ارتقای سطح رفاه، تسهیل در جابه‌جایی کالا و مسافر و فراهم‌سازی بستر رشد اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم به شمار می‌رود.

شرفی در این مراسم با تأکید بر اهمیت اجرای این پروژه گفت: توسعه راه‌های روستایی، بخشی از فرآیند تحقق عدالت اجتماعی است و مردم این مناطق، شایسته بهترین خدمات هستند و ما موظفیم با تأمین زیرساخت‌های پایدار، شرایط زندگی بهتری برای آنان فراهم کنیم.

مدیرکل راهــداری و حمل و نقل جاده ای استان ادامه داد با اجرای این پروژه، که دارای اعتباری بالغ بر ۶۹۰۰ میلیارد ریال است دسترسی مردم به راهی ایمن، پایدار و مطمئن فراهم و مسیر توسعه از دل جاده‌ها، به قلب روستاها خواهد رسید.

بهره مندی ۱۴ روستا از راه مناسب با ساخت ۲۷ کیلومتر جاده دسترسی

مدیرکل راهــداری و حمل و نقل جاده ای استان همچنین در مراسم کلنگ زنی پروژه دیگر راه‌سازی که با حضور مسئولان یاد شده آغاز شد بیان داشت: در ادامه تلاش‌ها برای توسعه زیرساخت‌های روستایی و تحقق اهداف محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت عمرانی، عملیات اجرایی پروژه احداث محور وائن به دهیچ که مسیر ارتباطی ۱۴ روستا را شامل می‌شود، با اعتبار ۵۹۳۰ میلیارد ریال و به طول ۲۷ کیلومتر آغاز شد.

وی تصریح کرد: این محور، به عنوان شریان حیاتی ارتباطی برای ساکنان این ۱۴ روستا، گامی مهم در راستای ایجاد زیرساخت‌های پایدار، بهبود شاخص‌های توسعه روستایی و تقویت پیوند مناطق کم‌برخوردار با بدنه عمرانی استان محسوب می‌شود.