شناسهٔ خبر: 197870 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بررسی موانع و شتاب‌بخشی عملیات اجرایی در پروژه طرح نهضت ملی مسکن شاهرود

شرق سمنان مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)، در بازدید میدانی از پروژه طرح نهضت ملی مسکن ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در بلوار خاوران شاهرود، از نزدیک روند اجرایی و چالش‌های این طرح راهبردی را ارزیابی و دستورات لازم جهت رفع مشکلات را صادر کرد.

  به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)، امیر عمیدی، مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود) در بازدید میدانی از پروژه طرح نهضت ملی مسکن به کارگزاری ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) روند پیشرفت پروژه و مشکلات اجرایی را بررسی کرد.

 ️در این بازدید، عمیدی ضمن گفت‌وگو با مدیران پروژه و نمایندگان پیمانکاران، از نزدیک در جریان موانع، چالش‌های کاری و نیازهای اجرایی پروژه قرار گرفت. وی پس از دریافت گزارش‌ها، با تأکید بر رفع سریع مشکلات، دستور افزایش تعداد اکیپ‌های کاری و تسریع عملیات اجرایی را صادر کرد و خواستار همکاری و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های ذی‌ربط شد.

 عمیدی با اشاره به اهمیت طرح نهضت ملی مسکن به عنوان یکی از راهبردی‌ترین پروژه‌های حوزه مسکن در منطقه، اظهار داشت: «تأمین مسکن مناسب برای خانواده‌ها اولویت جدی این اداره‌کل است و اقدامات لازم جهت رفع موانع موجود باید با حداکثر سرعت و دقت دنبال شود.»

 گفتنی است در این بازدید، اعضای ستاد اجرایی، کارشناسان فنی و مسئولان دستگاه‌های خدمات‌رسان حضور داشتند و در خصوص روند اجرایی پروژه‌ها، مشکلات تامین مصالح و تجهیزات مورد نیاز، و راهکارهای افزایش بهره‌وری بحث و تصمیم‌گیری شد.