شناسهٔ خبر: 197966 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی مطرح کرد؛

پیشرفت قابل توجه واحدهای مسکونی نهضت ملی در استان قزوین

قزوین مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر، بخش قابل‌توجهی از واحدهای مسکونی در فازهای مختلف ساخت قرار دارند و تعداد قابل توجهی از آن‌ها وارد مراحل نهایی شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی استان قزوین، نادر عربی بلاغی مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی، در جلسه ای که با حضور با دفتر فنی استانداری، دستگاههای خدمات رسان و مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین برگزار شد، بیان داشت: بخش قابل‌توجهی از واحدهای مسکونی استان قزوین پیشرفت بالایی داشتند.

مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی با ارائه اطلاعات بیشتری درباره پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها در کنار ایجاد فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم، به ارتقای زیرساخت‌های اجتماعی و رفاهی استان نیز کمک کرده است. ما در تلاش هستیم که علاوه بر احداث واحدهای مسکونی، بسترهای لازم برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان فراهم شود.

وی افزود: در حال حاضر، بخش قابل‌توجهی از واحدهای مسکونی در فازهای مختلف ساخت قرار دارند و بسیاری از آن‌ها وارد مراحل نهایی شده‌اند و پروژه‌ها در شهرستان‌های مختلف استان، از جمله قزوین، تاکستان و بویین‌زهرا، به صورت متوازن در حال اجرا هستند و روند پیشرفت آن‌ها مطابق برنامه‌ریزی‌ها در حال پیگیری است.

عربی همچنین به برنامه‌های توسعه خدمات عمومی اشاره کرد و اظهار داشت: در کنار احداث واحدهای مسکونی، تأمین فضاهای آموزشی، بهداشتی و خدماتی از جمله اولویت‌های ماست و در همین راستا، زمین‌هایی برای احداث مدارس، مراکز درمانی و فضاهای فرهنگی در پروژه‌ها اختصاص یافته و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مربوطه انجام شده است.

وی در خصوص مشکلات مربوط به تأمین زمین برای اجرای طرح‌ها گفت: یکی از چالش‌های اصلی در برخی مناطق استان، محدودیت زمین‌های قابل‌ساخت بود که با همکاری نزدیک با اداره کل راه و شهرسازی استان و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، این موانع برطرف شده و زمین‌های مناسب برای اجرای طرح‌ها تأمین شده‌اند.

مدیرکل دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن به نقش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در برخی مناطق استان، برای تأمین خدمات زیربنایی و تکمیل پروژه‌ها از توان شرکت‌های بخش خصوصی بهره‌برداری شده است و این مشارکت‌ها باعث تسریع روند اجرا و کاهش هزینه‌ها شده‌اند.

عربی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: هم‌زمان با اجرای طرح‌های مسکونی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل از جمله جاده‌های دسترسی و شبکه‌های ارتباطی نیز در حال توسعه است و این اقدامات به‌ویژه در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته استان تأثیر بسزایی در بهبود شرایط زندگی خواهد داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده اظهار داشت: تکمیل طرح‌های نهضت ملی مسکن گامی بلند در راستای رفع کمبود مسکن در استان قزوین است و  برنامه‌ریزی‌ها فراتر از این طرح‌ها بوده و در حال تدوین پروژه‌های جدید برای پاسخ‌گویی به نیازهای جمعیت آینده استان هستیم.

عربی تأکید کرد که با همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط، قزوین به یکی از پیشروترین استان‌ها در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن تبدیل خواهد شد و این طرح‌ها تأثیرات مثبت بلندمدتی در توسعه پایدار استان خواهند داشت.