شناسهٔ خبر: 198248 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان تاکید کرد:

لزوم شتاب بخشی به روند ساخت پروژه‌های مسکن در زنجان /پیمانکاران نسبت به ارتقا ضریب امنیتی در کارگاه پروژه‌های ساخت مسکن اقدام کنند

شاهین فر مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با تاکید بر لزوم شتاب بخشی به روند اجرای پروژه‌های مسکن در استان زنجان، گفت: پیمانکاران نسبت به ارتقا ضریب امنیتی و پدافند غیرعامل در کارگاه‌های پروژه‌های مسکن اقدام کرده و از به‌کارگیری نیروهای اتباع بیگانه خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (زنجان)، سعید شاهین فر در دیدار با پیمانکاران پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان با حضور کارگزاران  و گروه نظارت و مشاورین در محل سالن اجتماعات اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، بر لزوم تسریع در روند اجرا عملیات ساخت و اتمام واحدهای نهضت ملی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: این مهم باید به جد مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این استان در اجرا و تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در سطح کشور جایگاه خوبی دارد، ابراز کرد: پیمانکاران آماده سازی پروژه‌ها را مورد تاکید و توجه قرار دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: باید روند ساخت و آماده سازی پروژه‌ها خیلی سریع اجرا شود و امسال فرایند اجرای پروژه‌ها شتاب بیشتری بگیرد.

شاهین فر با بیان اینکه روند ساخت مسکن دو فرایند دارد و عرضه مسکن در وضعیت بازار مسکن بسیار اثر گذار است، تاکید کرد: خوشبختانه عرضه مسکن را انجام می‌دهیم ولی باید روند موجود شتاب و فرآیند مطلوب‌تر داشته باشد و «همچنین نسبت قیمت به اجاره مسکن یکی از شاخص‌های کلیدی در تحلیل بازار مسکن است».

وی با بیان اینکه خوشبختانه ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد در استان آغاز شده و از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی هم برخوردار است، گفت: با توجه به فعالیت‌ها و پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه اجرای پروژه‌های مسکن، عملکرد خوبی در سطح کشور داریم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با تاکید بر لزوم توجه پیمانکاران در زمینه پرداخت حقوق و مطالبات کارگران شاغل در پروژه‌های مسکن، بیان داشت: پیمانکاران نسبت به پرداخت به موقع حقوق کارگران هم بسیار جدی باشند.

شاهین فر همچنین خواستار توجه هر چه بیشتر به امنیت و طرح‌های پدافند غیرعامل در کارگاه‌ها و سایت‌های ساخت مسکن در استان شد و افزود: پیمانکاران نسبت به ارتقا ضریب امنیتی و پدافند غیرعامل در کارگاه‌های پروژه‌های مسکن اقدام کرده و از به‌کارگیری نیروهای اتباع بیگانه خودداری کنند.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ میلیون تومان به سقف تسهیلات نهضت ملی مسکن اضافه شده است،گفت؛ پیمانکاران نسبت به دریافت این میزان از تسهیلات از بانکها تلاش کنند و بانکها هم در پرداخت تسهیلات همکاری سازنده ای را داشته باشند تا اجرای پروژه ها سرعت بگیرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت:خوشبختانه تمام پروژه های نهضت ملی مسکن در استان فعال است و به امید خدا خللی در اجرای پروژه ها وجود ندارد.