شناسهٔ خبر: 199743 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اتمام فاز دوم روکش آسفالت محور زنجان - بیجار

راهداری زنجان رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان ایجرود عنوان کرد: فاز دوم عملیات روکش آسفالت در محور اصلی و شریانی زنجان - بیجار با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان به پایان رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، رسول ایمانی‌تبار، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان ایجرود، با اعلام این خبر افزود: این پروژه به طول ۲.۵ کیلومتر حدفاصل میدان امام حسین(ع) و میدان بسیج شهر زرین‌آباد با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان اجرا شده است.

وی با اشاره به میزان قابل توجه آسفالت مصرفی در این پروژه گفت: در این عملیات، حدود ۲۰۰۰ تن آسفالت مورد استفاده قرار گرفت که این حجم از آسفالت، نشان‌ دهنده وسعت و اهمیت این پروژه در بهبود کیفیت و ایمنی محور زنجان - بیجار است.

ایمانی‌تبار با ابراز خرسندی از اتمام این پروژه مهم، خاطرنشان کرد: ادامه عملیات بهسازی و روکش آسفالت در سایر نقاط این محور نیز در دستور کار قرار دارد و تلاش خواهیم کرد تا با تخصیص اعتبارات لازم، شاهد ارتقاء روزافزون ایمنی و تسهیل تردد در محور زنجان - بیجار باشیم.