شناسهٔ خبر: 201792 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

پایان عملیات روکش آسفالت محور فرومد–شفیع‌آباد در شرق استان سمنان

شرق سمنان عملیات روکش آسفالت محور فرومد–شفیع‌آباد در راستای بهبود زیرساخت های حمل و نقل در مناطق کمتر برخوردار شرق استان سمنان تکمیل و آماده افتتاح شد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)، امیر عمیدی مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود) از تکمیل عملیات اجرایی روکش آسفالت محور فرومد–شفیع‌آباد پس از سال‌ها انتظار مردم منطقه در راستای ارتقای شبکه راه‌های روستایی استان خبر داد.

 عمیدی گفت این پروژه که به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر اجرا شده است، یکی از مطالبات مهم اهالی روستاهای واقع در این مسیر بود که با تکمیل آن، ایمنی و روانی تردد در منطقه به‌طور چشمگیری بهبود می‌یابد.

 تکمیل و بهسازی این مسیر، علاوه بر کاهش خطرات جاده‌ای، نقش مهمی در ارتقای کیفیت دسترسی، تسهیل جابه‌جایی و توسعه عدالت‌محور مناطق کمتر برخوردار ایفا خواهد کرد.

 شورای اسلامی روستای فرومد و اهالی منطقه با قدردانی از زحمات عوامل اجرایی، تکمیل این پروژه را تحقق بخشی از خواسته‌های دیرینه خود دانستند.

 بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مراسم افتتاح رسمی محور فرومد–شفیع‌آباد در هفته دولت برگزار و مسیر به‌طور کامل در اختیار کاربران جاده‌ای قرار خواهد گرفت.