شناسهٔ خبر: 202579 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان مطرح کرد؛

ایفای نقش وزارت راه در توسعه استان گلستان با اجرای پروژه‌های زیرساختی

راه و شهرسازی گلستان مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با حضور در مرکز صدای استان گلستان در برنامه رادیوی روزنه گفت: وزارت راه و شهرسازی با اجرای پروژه های زیرساختی نقش مؤثری در توسعه استان دارد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، سید محمد حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در برنامه “روزنه” رادیو گلستان با اشاره به گستردگی فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی گفت: این وزارتخانه نقش و اثربخشی زیادی در توسعه استان دارد و در حوزه‌های مختلف زیرساختی طرح‌های متعددی در دست اجراست.

 وی با بیان اینکه اجرای پروژه‌ها با برخی محدودیت‌ها و موانع همراه است، افزود: در بخش مسکن به ویژه با مشکل کمبود زمین روبه‌رو هستیم، اما با حمایت مجمع نمایندگان استان، استاندار و مجموعه دستگاه قضایی بخشی از موانع رفع شده است.

 مدیرکل راه و شهرسازی گلستان ادامه داد: علاوه بر طرح نهضت ملی مسکن، برای قانون جوانی جمعیت، مسکن اقشار ویژه و مسکن محرومین نیز باید زمین تأمین شود که در این راستا از روش‌های مختلف همچون توسعه افقی و عمودی استفاده می‌کنیم.

 وی از ارائه طرح ایجاد شهرک‌های مسکونی به وزارتخانه خبر داد و گفت: این طرح‌ها در مرحله تصویب است و به زودی اجرا خواهد شد. همچنین طرح بلندمرتبه سازی برای شهرهای گرگان و گنبد مصوب شده است.

 حسینی افزود: در محلات هدف بازآفرینی شهری نیز عملیات ساخت‌وساز در حال انجام است چرا که این محلات دارای زیرساخت‌های لازم هستند و امکان توسعه در آنها به سهولت فراهم است.