به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، ایرج مومنی، رئیس اداره راه و شهرسازی اهواز، با اشاره به برگزاری نشست شورای مسکن اهواز به ریاست عبدالعظیم شمخانی سرپرست فرمانداری اهواز و با حضور کلیه اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری گفت: در این نشست گزارشی از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه های نهضت ملی مسکن در شهرستان اهواز ارائه شد.
وی افزود: پروژه های نهضت ملی مسکن اهواز در مناطق فرهنگ شهر، اکباتان و سپیدار در حال احداث است که بخشی از این واحد ها در مناطق فرهنگ شهر و اکباتان در ماه آینده به متقاضیان واگذار می شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی اهواز اظهار کرد: در سایت فرهنگ شهر اهواز مجموعا ۴۹۲ واحد در دو فاز در حال ساخت است که در فاز اول ۳۱۲ واحد مسکونی با پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصد ساخته شده است و فاز دوم ۱۸۰واحد مسکونی ساخته شده و ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مومنی ادامه داد: در سایت اکباتان نیز ۵۳۵ واحد توسط بنیاد مسکن در حال احداث است که از این تعداد۹۶ واحد آماده واگذاری به متقاضیان است.