به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، رسول مکارمی، رئیس اداره راه و شهرسازی صیدون اظهار داشت: در شهرستان صیدون ۸۵۰ خانواده متقاضی طرح جوانی جمعیت هستند که در سامانه ثبت نام کرده و منتظر تخصیص زمین هستند.
او گفت: با تمام توان در تلاش هستیم تا زمین مناسب طرح جوانی جمعیت برای متقاضیان شهرستان صیدون به محدوده شهر الحاق کنیم.
مکارمی افزود: مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به خانوادههایی که فرزند سوم به بعدشان، پس از ۲۴ مهر۱۴۰۰(تاریخ تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) متولد شده باشد و همچنین خانوادههای دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال در صورت واجد شرایط بودن، زمین تعلق میگیرد.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان صیدون اضافه کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر صیدون در تلاش هستیم اراضی مرغوب را برای طرح جوانی جمعیت به محدوده شهر الحاق کنیم تا به متقاضیان واگذار شود.
مکارمی ادامه داد: دو سه منطقه در نزدیکی محدوده و حریم شهر جهت الحاق به محدوده شهر در نظر گرفته ایم و در حال توافق با مالکین اراضی هستیم.
وی با اشاره به اینکه جلساتی با حضور مسئولین شهرستان با مالکین برگزار شده است گفت: از تمام توان و ظرفیت های قانونی برای اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده بهره خواهیم گرفت.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان صیدون اظهار داشت: مکاتباتی با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در خصوص معرفی، تحویل و تحول اراضی ملی واقع در شهرستان انجام شده که این مورد هم درحال بررسی می باشد.