شناسهٔ خبر: 207340 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بدرقه بانوان ورزشکار راه و شهرسازی استان قزوین به نخستین المپیاد ورزشی بانوان وزارت راه و شهرسازی

قزوین در مراسمی رسمی و پرشور، ۱۱ تن از بانوان ورزشکار اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین جهت حضور در نخستین المپیاد ورزشی بانوان وزارت راه و شهرسازی بدرقه شدند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (استان قزوین)، در مراسمی رسمی و پرشور، ۱۱ تن از بانوان ورزشکار اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین جهت حضور در نخستین المپیاد ورزشی بانوان وزارت راه و شهرسازی بدرقه شدند. این آیین همزمان با سایر استان‌های کشور و با حضور معاون توسعه منابع اداره کل و جمعی از مسئولان و مدیران استانی برگزار شد.

در این مراسم، ضمن قدردانی از تلاش‌های بانوان ورزشکار، بر اهمیت حضور فعال زنان در عرصه‌های ورزشی و ارتقای سلامت جسمی و روحی کارکنان تأکید شد.

اسماعیل حافظی معاون توسعه منابع اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین در سخنانی، مشارکت بانوان در چنین رویدادهایی را گامی ارزشمند در جهت ارتقای نشاط سازمانی و افزایش همدلی در محیط‌های کاری دانست و برای ورزشکاران اعزامی آرزوی موفقیت و کسب افتخارات ورزشی کرد.

 حافظی معاون توسعه منابع اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین ، بیان کرد: بانوان نقش تأثیرگذاری در پیشبرد اهداف سازمانی دارند و حضور فعال آنان در عرصه‌های مختلف، از جمله ورزش، بیانگر توانمندی و روحیه مشارکت‌جوی آنان است. توجه به ورزش در محیط‌های اداری، یکی از مؤثرترین راهکارها برای ایجاد نشاط، افزایش بهره‌وری و تقویت همبستگی میان همکاران به شمار می‌رود.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی اداره کل در حوزه سلامت و رفاه کارکنان افزود: در سال‌های اخیر تلاش شده است بستر حضور بانوان در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی بیش از گذشته فراهم شود. این المپیاد فرصتی مغتنم است تا بانوان شاغل در وزارت راه و شهرسازی، استعدادها و ظرفیت‌های خود را در فضایی سالم و رقابتی به نمایش بگذارند.

معاون توسعه منابع تأکید کرد: بانوان ورزشکار قزوین همواره نشان داده‌اند که با پشتکار و اراده، می‌توانند در سطح ملی بدرخشند. از این رو، انتظار می‌رود در این رویداد نیز با رعایت اخلاق ورزشی، روحیه جوانمردی و تلاش مستمر، حضوری افتخارآمیز داشته باشند.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای تیم اعزامی گفت:امید است این حضور آغازی باشد برای گسترش برنامه‌های منسجم ورزشی در سطح اداره کل و الگویی برای سایر بخش‌های سازمان تا ورزش و نشاط سازمانی به عنوان یک فرهنگ پایدار در مجموعه نهادینه شود.

گفتنی است، نخستین المپیاد ورزشی بانوان وزارت راه و شهرسازی با حضور نمایندگان بانوان از سراسر کشور در چند رشته ورزشی برگزار می‌شود.