شناسهٔ خبر: 207932 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

حضور سرپرست و کارکنان اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی در مانور «اقتدار آفتاب»

ببینید |حضور سرپرست و کارکنان اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی در مانور «اقتدار آفتاب» استان مرکزی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی از مانور «اقتدار آفتاب» با هدف افزایش آمادگی و توان عملیاتی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله مؤثر با حوادث طبیعی و شرایط اضطراری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (استان مرکزی)، سرپرست و کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی در مانوری که در منطقه کوکبیه شازند برگزار شد حضور یافتند.

جواد لنجابی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی در این مانور بیان کرد: هدف اصلی مانور بحران، افزایش آمادگی و توان عملیاتی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله مؤثر با حوادث طبیعی و شرایط اضطراری است. این مانورها به سازمان‌ها کمک می‌کنند تا در شرایط واقعی، سرعت عمل، هماهنگی و کارایی خود را ارزیابی و تقویت کنند.

وی اهداف کلیدی مانورهای بحران را ارتقای توان عملیاتی، افزایش هماهنگی بین دستگاه‌ها، شناسایی نقاط ضعف و خلأهای اجرایی، مشکلات احتمالی در روند امدادرسانی، آموزش و آگاهی عمومی، آمادگی روانی و تصمیم‌گیری سریع عنوان کرد. گفتنی است: این مانور در راستای افزایش اقتدار و انسجام در مدیریت بحران و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته است.