شناسهٔ خبر: 209429 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی جیرفت توسط اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان

جنوب کرمان 6 فرمانده یگان حفاظت اراضی ملی اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان ، از رفع تصرف یک قطعه زمین ملی به مساحت تقریبا یک هکتار در پشت پلیس راه جیرفت خبر داد که ارزش ریالی آن بیش از ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی(جنوب کرمان)، سرهنگ محمود کرمشاهی فرمانده یگان حفاظت اراضی ملی اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از رفع تصرف یک قطعه زمین ملی به مساحت تقریبا یک هکتار در پشت پلیس راه جیرفت خبر داد و گفت: این قطعه زمین که به صورت غیرقانونی در تصرف یک فرد بود، با اقدام مؤثر یگان حفاظت از اراضی اداره کل و با همکاری دستگاه قضایی از تصرف شخص خارج شد و به مالکیت دولت بازگردانده شد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی ملی این اداره کل با اشاره به اهمیت صیانت از اراضی ملی گفت: حفاظت از اراضی دولتی و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی، از اولویت‌های اصلی این اداره کل است و با هرگونه تخلف در این حوزه بدون مسامحه برخورد خواهد شد.

وی افزود: این اقدام نمونه‌ای از همکاری مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی در صیانت از حقوق بیت‌المال است و تداوم چنین اقدامات باعث افزایش اعتماد عمومی و تقویت قانون مداری در جامعه خواهد شد.