شناسهٔ خبر: 212155 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

حمل‌ونقل کالای استان اصفهان نیازمند هم‌افزایی، ساماندهی و اجرای دقیق سامانه جامع است

ببینید | بازدید مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان اصفهان از انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل کالا مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان، در بازدید از انجمن صنفی شرکت‌ها و مؤسسات حمل‌ونقل کالای استان، با اشاره به چالش‌های ساختاری و تغییرات مستمر در حوزه حمل‌ونقل، بر ضرورت تقویت انجمن‌ها، اجرای دقیق سامانه جامع حمل‌ونقل و همکاری همه دستگاه‌ها برای بهبود وضعیت موجود تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ در نشست مشترک مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اعضای انجمن صنفی شرکت‌ها و مؤسسات حمل‌ونقل کالای استان، فرزاد دادخواه با قدردانی از تلاش فعالان این حوزه گفت: شرایط اقتصادی و کاری در حوزه حمل‌ونقل سخت است و رانندگان و شرکت‌ها با مشکلات متعدد مواجه‌اند. با این حال، نقش این بخش در اقتصاد کشور حیاتی است و باید از آن حمایت شود.

وی با اشاره به اهمیت تقویت انجمن‌ها افزود: اگر انجمن صنفی قدرت نداشته باشد، تصمیماتش اجرا نمی‌شود و کسی به آن توجه نمی‌کند. انجمن باید جایگاه واقعی خود را پیدا کند تا بتواند از حقوق اعضا دفاع کند و در تصمیم‌سازی‌ها اثرگذار باشد.

دادخواه با اشاره به بارش‌های اخیر و ضرورت آمادگی شرکت‌ها گفت: در ۱۰ تا ۱۶ شهرستان استان بارش برف و باران داریم و تا صبح شنبه ادامه خواهد داشت. لازم است شرکت‌ها به رانندگان خود هشدارهای لازم را بدهند و تجهیزات زمستانی مانند زنجیرچرخ همراه داشته باشند. بسیاری از انسدادها به دلیل عدم استفاده از زنجیرچرخ توسط تریلرها و خودروهای سنگین رخ می‌دهد.

وی افزود: همکاران راهداری در آماده‌باش کامل هستند و محورهای استان به‌صورت مستمر رصد می‌شود. انتظار داریم شرکت‌ها نیز در این شرایط همکاری لازم را داشته باشند تا از بروز انسداد و حوادث جلوگیری شود.

مدیرکل راهداری استان با اشاره به ماهیت پویا و پیچیده حوزه حمل‌ونقل گفت: حمل‌ونقل برخلاف بسیاری از مشاغل ثابت نیست و دائماً تحت تأثیر شرایط اقتصادی، تحریم‌ها، واردات و قیمت قطعات قرار دارد. عمر ناوگان اتوبوسرانی استان از میانگین ۵ سال به ۱۶ تا ۱۷ سال رسیده و این موضوع چالش‌های جدی ایجاد کرده است.

او درباره سامانه جامع حمل‌ونقل نیز توضیح داد: اجرای این سامانه نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست. اگر تولیدکننده بار را وارد سامانه نکند، سیستم ناقص می‌ماند. جلسات متعددی برگزار شده و نقطه‌نظرات فعالان صنف اخذ شده است. هدف ما این است که اجرای سامانه وضعیت موجود را بهتر کند، نه اینکه مشکلات را افزایش دهد.

دادخواه با اشاره به نقش اصفهان در حمل‌ونقل کشور گفت: انتظار از اصفهان همیشه بالاست و اگر خودمان برای ساماندهی امور اقدام نکنیم، برایمان نسخه می‌پیچند. باید با هم‌افزایی و همکاری، مسیر را درست پیش ببریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع کمیسیون ماده ۱۲ اشاره کرد و گفت: پرونده‌های تخلف باید سریع‌تر بررسی شود تا نگرانی شرکت‌ها کاهش یابد. مواردی که تخلف قطعی است طبق قانون برخورد می‌شود و در مواردی که شرکت وظیفه خود را انجام داده، تلاش می‌کنیم رأفت و دقت بیشتری داشته باشیم.

مدیرکل راهداری در پایان با تأکید بر ضرورت همدلی و همکاری گفت: فعالان صنف حمل‌ونقل جزئیات کار را بهتر از هر کسی می‌دانند و راهکارهای عملی ارائه می‌دهند. با همراهی انجمن‌ها، کانون‌ها و شرکت‌ها می‌توانیم مشکلات را به حداقل برسانیم و وضعیت حمل‌ونقل استان را بهبود دهیم.