شناسهٔ خبر: 215197 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

آغاز عملیات اجرایی از باند دوم بزرگراه کهنوج–قلعه‌گنج با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد ریال

جنوب کرمان احداث جاده همزمان با ایام‌الله دهه فجر، عملیات اجرایی احداث باند دوم بزرگراه کهنوج–قلعه‌گنج از سمت کهنوج با مبلغ اولیه یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی راه های کویری آغاز گردید. پروژه‌ای که نقش مهمی در ارتقای ایمنی، توسعه راه‌های مواصلاتی و تقویت زیرساخت‌های جنوب استان کرمان ایفا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)، پیمان توکلی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث باند دوم بزرگراه کهنوج–قلعه‌گنج که همزمان با دهه فجر برگزار شد، با اشاره به اهمیت راه‌های مواصلاتی در آینده توسعه کشور گفت: با توجه به آینده ایران‌زمین و نقشی مهمی که مناطق پسامکران در آینده خواهند داشت، توسعه بزرگراه‌ها و محورهای مواصلاتی این مناطق از اهمیت بالایی برخوردار است و بزرگراه کهنوج–قلعه‌گنج یکی از مسیرهای راهبردی در این زمینه محسوب می‌شود.

وی افزود: بزرگراه کهنوج - قلعه‌گنج در مجموع ۶۵ کیلومتر طول دارد و یکی از پروژه های کاملا فعال استان کرمان به شمار می‌رود. در حال حاضر عملیات اجرایی در سه قطعه از این محور در دست اجرا است و این مسیر از هر دو سمت فعال شده است.

توکلی تصریح کرد: فاز نخست این پروژه از سمت کهنوج به سمت قلعه‌گنج، حدود چهار و نیم کیلومتر طول دارد و با قرارداد اولیه‌ای به مبلغ یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست. این قطعه شامل ۲۸ پل بوده و مدت زمان اجرای قرارداد آن ۱۸ ماه پیش‌بینی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان ادامه داد: از مجموع ۶۵ کیلومتر این محور، تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر فعال شده که پنج کیلومتر آن در ایام دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین امید است  عملیات اجرایی فاز دوم این بزرگراه از سمت کهنوج در سال آینده و با پیگیری و حمایت شکرالهی نماینده مردم شش شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز وارد مرحله اجرا شود.

وی با قدردانی از حمایت‌های استاندار کرمان گفت: از استاندار محترم کرمان بابت نگاه ویژه و حمایتی ایشان به توسعه جنوب استان، به‌ویژه در حوزه راه و زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تشکر می نمایم.

توکلی عنوان کرد: محور ارتباطی کهنوج–قلعه‌گنج یکی از مسیرهای مهم جنوب استان کرمان است که بهره‌برداری از باند دوم آن نقش مؤثری در افزایش ایمنی تردد، کاهش سوانح رانندگی و تسهیل ارتباطات جاده‌ای میان شهرستان‌های جنوبی استان دارد.

در ادامه این مراسم، شکرالهی نماینده مردم شش شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: اعتبار محور قلعه‌گنج به سمت رمشک نیز اخذ شده و با ورود این پروژه به چرخه اجرا، شاهد شروع خوبی در توسعه راه‌های مواصلاتی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: توسعه اقتصادی به‌طور مستقیم به راه‌ها وابسته است . در حوزه اعتبارات نیز استاندار کرمان حمایت همه‌جانبه‌ای از پروژه‌های راه‌سازی جنوب استان داشته‌اند که جای تقدیر دارد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم ابوذر عطاپور معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمان، امام جمعه کهنوج، شکرالهی نماینده مردم شش شهرستان جنوبی در مجلس شورای اسلامی، پیمان توکلی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان، ایزدی فرماندار کهنوج، معاونان و رؤسای ادارات اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان و جمعی از مسئولان شهرستان حضور داشتند.