شناسهٔ خبر: 222024 - سرویس هواشناسی
نسخه قابل چاپ

کارشناس سازمان هواشناسی خبر داد:

باران، رعدوبرق و وزش باد در برخی استان‌ها/افزایش دما برای پایان هفته هوا در نیمه شمالی

باران کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید از افزایش دما برای پایان هفته در نیمه شمالی کشور خبر داد.

کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت: در دو روز آینده در نیمه شمالی آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است. سه‌شنبه، علاوه بر این مناطق در استان‌های گیلان و ارتفاعات البرز این شرایط جوی ادامه دارد. چهارشنبه نیز در ارتفاعات شمال‌غرب و شمال شرق کشور بارش پراکنده رخ می‌دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف، پیش‌بینی شده است، افزود: از پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما پیش‌بینی شده و این افزایش نسبی دما به ویژه برای سواحل شمالی است.

به گفته رفیعی، در سه روز آینده در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور و پنجشنبه و جمعه در جنوب‌غرب و غرب، وزش باد شدید است و سبب ایجاد گردوخاک می‌شود.

وی ادامه داد: آب‌های خلیج فارس، شرق دریای عمان برای امروز و فردا مواج و متلاطم پیش‌بینی شده است. تهران، امروز وزش باد دارد که در برخی ساعات وزش باد شدید است و همراه با گردوخاک می شود. بیشینه دمای پایتخت امروز به ۳۰درجه بالا صفر می‌رسد و کمینه دما به ۲۱ درجه بالای صفر رسید.