شناسهٔ خبر: 225283 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

ادامه عملیات بهسازی محور آوج–رزن با تعیین پیمانکار

قزوین معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی قزوین گفت: با مشخص شدن پیمانکار پروژه، روند تکمیل و ادامه عملیات بهسازی محور آوج–رزن به‌زودی از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین، محمد مهدی اولیایی گفت: پس از برگزاری فرآیند مناقصه، پیمانکار واجد شرایط این پروژه انتخاب شده است و در فاز نخست، عملیات ارتقای ۲ کیلومتر از مسیر آوج به سمت رزن از راه دوخطه به بزرگراه چهارخطه در محدوده استان قزوین اجرا خواهد شد.

وی بیان داشت: از مجموع ۸ کیلومتر مسیر تاکستان–آوج–رزن در محدوده استان قزوین، تنها ۶.۵ کیلومتر به صورت دوخطه باقی مانده است. با پیگیری‌های انجام‌شده، عملیات اجرایی این مسیر در دو مرحله برنامه‌ریزی شده که در مرحله نخست ۲ کیلومتر و در مرحله بعدی ۴.۵ کیلومتر دیگر بهسازی و به بزرگراه چهارخطه تبدیل خواهد شد. با تکمیل این پروژه، کل مسیر مذکور در محدوده استان قزوین به بزرگراه چهارخطه ارتقا می‌یابد.

گفتنی است؛ برآورد اولیه نشان می‌دهد برای اجرای این طرح اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال مورد نیاز است.