شناسهٔ خبر: 228667 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

پل عنافچه خوزستان زیر بار ترافیک رفت

ببینید | با حضور مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان و نماینده اهواز آخرین وضعیت پل عنافچه بررسی شد مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه پل عنافچه زیر بار ترافیکی رفت، گفت: این پل تکمیل شده و به‌زودی به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، روح الله عمادی، مدیرکل راه شهرسازی خوزستان چهارشنبه ۱۴ مرداد در حاشیه بازدید از پل عنافچه، با اشاره به برنامه‌های وزارت راه برای مسیر اهواز- اندیمشک، اظهار کرد: در خصوص مسیر اهواز- اندیمشک، با پیگیری‌هایی که انجام شده و دیدگاهی که وزیر راه و شهرسازی و مجموعه وزارت راه داشتند، الحمدالله آزادراه اهواز- اندیمشک یکی از برنامه‌های جدی در دستور کار وزارت راه در استان است.

وی افزود: مدت زیادی است که بحث تامین منابع مالی، مطالعات مسیر و سرمایه‌گذاری برای این پروژه پیگیری می‌شود. قطعاً تمام همت وزارت راه و شهرسازی به کار گرفته خواهد شد تا بتوانیم دغدغه‌هایی از جمله ایمن‌سازی، روشنایی و بهبود وضعیت مسیر را در دستور کار قرار دهیم.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: به دستور استاندار خوزستان، پل عنافچه زیر بار ترافیک رفته است. این پل تکمیل شده و به‌زودی به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

عمادی با اشاره به هدف احداث این پل، اظهار کرد: احداث پل عنافچه با هدف اتصال این منطقه به ملاثانی در غرب رودخانه کارون در دستور کار قرار گرفته بود. سال‌هاست که بیش از 20 هزار نفر از ساکنان مناطق عنافچه و ملاثانی برای تردد بین این دو منطقه ناچار به استفاده از پل شناور بودند که با تکمیل این پل، این مشکل اهالی منطقه مرتفع می‌شود.

وی با اشاره مشخصات فنی این پل، بیان کرد: پل عنافچه به‌عنوان یکی از بزرگترین پل‌های استان، با طول ۴۲۶ متر و عرض ۱۲ متر است که با احتساب رمپ‌ها، بیش از 1200 متر طول دارد.

وی با اشاره به بازدید امروز از محورهای ارتباطی حمیدیه، خسرج، تصفیه شکر، پل عنافچه و محور اهواز- ملاثانی- شوشتر و اهواز- مسجدسلیمان با حضور نماینده اهواز در مجلس بیان کرد: وضعیت راه‌ها در منطقه بررسی شد و پل مورد درخواست اهالی که مطالعات و جانمایی آن قبلاً انجام شده بود، مورد بازدید قرار گرفت؛ این پل به‌صورت 6 دهانه با عرشه فلزی و با 2000 تن وزن اجرا شده است.

وی افزود: تردد ساکنان دهستان عنافچه از توابع شهرستان کارون، سال‌هاست که به دلیل عبور رودخانه کارون، از طریق پل شناور انجام می‌شد. در فصل بارش و هنگام بالا آمدن آب رودخانه، تردد از پل شناور غیرممکن می‌شد و مردم به ناچار از قایق استفاده می‌کردند که این موضوع متأسفانه باعث غرق شدن برخی از ساکنان منطقه شده بود.

عمادی با قدردانی از تلاش‌های نمایندگان مجلس، وزیر راه و شهرسازی و استاندار خوزستان برای تأمین اعتبارات تکمیل این پل، بیان کرد: امیدواریم با تکمیل این پل، رضایتمندی عمومی را به دست آوریم.