شناسهٔ خبر: 229309 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

بهسازی ۲۰ کیلومتر از کریدور تهران ـ مشهد در سمنان

استان مدیرکل راهداری سمنان از آغاز تراش، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور سمنان ـ دامغان در راستای ارتقای کیفیت کریدور تهران ـ مشهد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، میثم قدمی اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه بهسازی محور سمنان - دامغان در محدوده کیلومتر ۱۰۰ و در محدوده رضی‌آباد آغاز شده و به طول ۲۰ کیلومتر در حال اجرا است.

وی از این محور به‌عنوان بخشی از کریدوری راهبردی و ترانزیتی تهران - مشهد یاد و تأکید کرد: این کریدور به واسطه ایفای نقش مهم در جابه‌جایی مسافر و کالا، حجم بالای تردد و اتصال بخش قابل توجهی از شبکه ارتباطی کشور، از اهمیت ویژه‌ای در سطح ملی برخوردار است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان حفظ و ارتقاء کیفیت این محور کریدوری را از اولویت‌های مهم حوزه راهداری در این استان برشمرد و ادامه داد: با توجه به حجم بالای تردد وسایل نقلیه در سطح محور تهران - مشهد، نگهداری مستمر، بهسازی رویه راه و رفع خرابی‌های سطح مسیر، نقش مهمی در افزایش ایمنی، تردد روان و ارتقاء سطح خدمات این محور راهبردی ایفا می‌کند.

قدمی با اشاره به اهمیت محور سمنان - دامغان به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم کریدور تهران - مشهد، تصریح کرد: این محور به دلیل حجم قابل توجه تردد خودروهای سواری، ناوگان حمل‌ونقل عمومی و وسایل نقلیه سنگین، همواره نیازمند نگهداری و بهسازی مستمر بوده و اجرای این پروژه می‌تواند تأثیر قابل توجهی در افزایش سطح ایمنی و کیفیت ترددها داشته باشد.
وی، بهسازی و بهبود کیفیت آسفالت محورهای مواصلاتی به‌ویژه کریدورهای اصلی و مسیرهای پرتردد را یکی از رویکردهای اصلی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان در حوزه نگهداری راه برشمرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان خاطرنشان کرد: همچنین طی چهار ماه سپری شده از سال جاری، عملیات روکش آسفالت، لکه‌گیری و درزگیری در سطح ۱۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی اصلی این ستان انجام شده است.
قدمی افزود: اجرای پروژه‌های نگهداری و ارتقاء رویه راه در این مسیرها، موجب بهبود سطح خدمت و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای تردد ایمن و روان کاربران جاده‌ای می‌شود.