شناسهٔ خبر: 231926 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

سند ۳۱۵ هکتار از اراضی حریم نجف‌آباد به نام دولت اخذ شد

مهندس فلاح مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان از اخذ سند مالکیت ۳۱۵ هکتار از اراضی دولتی واقع در حریم نجف‌آباد خبر داد و گفت: این اراضی در قالب سه فقره سند تک‌برگ به نام دولت با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن تثبیت مالکیت شده و در فرآیند مولدسازی، برای تأمین منابع مالی پروژه‌های زیرساختی شهرستان و توسعه سایت ۱۲۰۰ هکتاری جنوب نجف‌آباد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، حمیدرضا فلاح چم‌آسمانی، مدیراین اداره کل، اظهار کرد: در راستای تثبیت مالکیت اراضی دولتی و فراهم‌سازی بستر لازم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان نجف‌آباد، سند مالکیت ۳۱۵ هکتار از اراضی واقع در حریم این شهر پس از پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های لازم با اداره منابع طبیعی اخذ شد.  

وی افزود: این اراضی شامل پلاک‌های ثبتی ۳۹۵ و ۲۶۳۴ اصلی است که در قالب سه فقره سند تک‌برگ به نام دولت با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر و مالکیت دولت بر این اراضی تثبیت شده است. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اهمیت این اقدام در برنامه‌های توسعه‌ای نجف‌آباد گفت: این اراضی ارتباط مستقیمی با سایت ۱۲۰۰ هکتاری جنوب نجف‌آباد دارد و با توجه به قرار گرفتن این سایت در فرآیند مولدسازی، اخذ سند و تثبیت مالکیت اراضی، زمینه را برای استفاده از ظرفیت این محدوده در تأمین منابع مالی پروژه‌های زیرساختی فراهم می‌کند. 

فلاح چم‌آسمانی خاطرنشان کرد: مولدسازی این اراضی با هدف تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای شهرستان نجف‌آباد دنبال می‌شود و می‌تواند نقش مؤثری در تسریع اجرای طرح‌های عمرانی و ارتقای زیرساخت‌های منطقه داشته باشد. 

وی با اشاره به اهمیت این اقدام در صیانت از حقوق دولت و مدیریت بهینه اراضی، اظهار کرد: از تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر مجموعه اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف‌آباد، به‌ویژه در فرآیند اخذ و تثبیت اسناد مالکیت این اراضی، قدردانی می‌کنم. بدون تردید، این اقدامات زمینه‌ساز استفاده بهینه از ظرفیت اراضی دولتی و تأمین منابع مورد نیاز برای اجرای طرح‌های زیرساختی و توسعه‌ای شهرستان خواهد بود.