شناسهٔ خبر: 233715 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

ثبت بیش از ۵ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی بوشهر طی نیمه نخست امسال

راهداری بوشهر  معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، ۵ میلیون و ۱۴۶ هزار و ٩١٠ تردد در محورهای مواصلاتی بین استانی بوشهر ثبت شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (بوشهر) بهرام اسدی معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، ۵ میلیون و ۱۴۶ هزار و ٩١٠ تردد در محورهای مواصلاتی بین استانی بوشهر ثبت شده است.

اسدی اظهار کرد: همچنین بر اساس آمار سامانه های هوشمند پایش تردد، در نیمه نخست سال جاری ۵ میلیون و ١٧٢ هزار تردد ورودی به استان و در مقابل ۵ میلیون و ۱۲۰ هزار تردد خروجی از استان بوشهر به ثبت رسیده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: پرترددترین محورهای مواصلاتی استان در نیمه نخست امسال به ترتیب "چغادک-بوشهر"، "سیراف-عسلویه"، "اهرم-چغادک"، "دالکی-برازجان"، "چغادک-خورموج" و "کنگان-عسلویه" بوده‌اند.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر درخصوص فراوانی پلاک خودروهای سایر استان ها نیز گفت: بیشترین خودروهای مشاهده‌شده با پلاک سایر استان‌ها مربوط به فارس با ۱۹ درصد، تهران با ۱۷ درصد و خوزستان با هشت درصد بوده است.

 اسدی با اشاره به ظرفیت‌های مرکز مدیریت راه‌های استان گفت: ۸۵ درصد راه‌های اصلی استان بوشهر زیر چتر نظارت سامانه‌های هوشمند مدیریت راه قرار دارند.

 وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۹ سامانه نظارت تصویری، ۵۶ سامانه ثبت تخلف، ۷۸ سامانه ترددشمار و چهار دستگاه توزین در حال حرکت در محورهای مواصلاتی استان بوشهر فعال است.

 وی افزود: این سامانه‌ها با هدف پایش مستمر وضعیت تردد، کنترل و مدیریت ترافیک، ثبت تخلفات و ارتقای ایمنی عبور و مرور در راه‌های استان مورد استفاده قرار می‌گیرند و اطلاعات حاصل از آنها در مرکز مدیریت راه‌های استان پایش و برای مدیریت و برنامه‌ریزی تردد جاده‌ای استفاده می‌شود.