شناسهٔ خبر: 234630 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در سفر معاون سازمان ملی زمین و مسکن مسائل و برخی از اراضی خوی مورد بررسی قرار گرفت

خوی مدیر کل راه وشهرسازی آذربایجان غربی گفت: در سفر معاون سازمان ملی زمین و مسکن مسائل و برخی از اراضی خوی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی از آذربایجان غربی پیمان آرامون مدیر کل راه وشهرسازی آذربایجان غربی  در جریان سفر  رضایی معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن به شهرستان خوی با حضور عادل نجف زاده نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد گفت: مسائل  اراضی روستای عذاب، پروژه مسکن مهر خوی، پروژه احداث پل در محدوده روستای ویشلق علیا، اراضی منطقه قره‌درویش و اراضی موسوم به کامیون‌داران، اراضی هنگ مرزی و اراضی منطقه قاضی‌محله مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

 وی ادامه داد: تعیین تکلیف اراضی روستای عذاب از نخستین موضوعات مطرح‌شده در این سفر بود. اراضی اهالی این روستا پس از حدود ۳۵ سال انتظار مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد فرآیند تعیین تکلیف اراضی اهالی روستا و رفع مشکلات مربوط به آن با پیگیری دستگاه‌های ذی‌ربط دنبال شود.

مدیر کل راه وشهرسازی آذربایجان غربی ادامه داد:  وضعیت پروژه مسکن مهر خوی و موضوع محوطه‌سازی این پروژه مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اینکه محوطه‌سازی پروژه به دلیل قصورات شرکت تعاونی انجام نشده بود، موضوع در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال مطرح و مقرر شده بود بخشی ازآن توسط مردم وبخشی نیز توسط شهرداری تامین شود که مردم توانایی تامین هزینه را نداشتند و بنا بر نظر رضایی، معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن، مقرر شد مساعدت لازم در تامین هزینه مردم توسط دولت صورت بگیرد تا روند اجرای محوطه‌سازی و تکمیل پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود.

 مدیر کل ورئیس شورای هماهنگی راه وشهرسازی آذربایجان غربی اضافه کرد: کلنگ‌زنی احداث پل در محدوده روستای ویشلق علیا نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود. این پل به منظور تسهیل تردد اهالی چهار روستای ویشلق علیا، ویشلق سفلی، نوایی و ملهذان احداث می‌شود. اراضی زراعی این روستاها در یک سوی جاده و منازل مسکونی اهالی در سوی دیگر قرار دارد و تردد روستاییان برای دسترسی به مزارع و منازل، به دلیل عبور از جاده، موجب بروز تصادفات و حوادث متعدد شده بود. بر همین اساس، احداث پل در این محدوده در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن به صورت نمادین در روستای ویشلق علیا و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

پیمان آرامون بیان کرد:  در بررسی وضعیت اراضی منطقه قره‌درویش و اراضی موسوم به کامیون‌داران نیز موضوع ملی بودن اراضی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح، موضوع در کمیسیون رفع تداخلات مطرح شده و فرآیند قانونی تعیین تکلیف این اراضی دنبال شود.

وی در ادامه افزود: همچنین در خصوص اراضی واقع در محدوده هنگ مرزی خوی، مقرر شد در راستای اجرای برنامه‌های جهش تولید مسکن، ۱.۱ هکتار از اراضی لشکر برای تأمین مسکن کارکنان هنگ مرزی در اختیار اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی قرار گیرد.

مدیر کل و رئیس شورای هماهنگی راه وشهرسازی آذربایجان غربی اظهار کرد: در نهایت، اراضی منطقه قاضی‌محله نیز مورد بررسی قرار گرفت. در این محدوده، برخی مالکان دارای اسناد مالکیت بوده و اراضی دارای سابقه تفکیک بوده است، اما تفکیک انجام‌شده به صورت غیرمجاز صورت گرفته و کاربری اراضی نیز آموزشی تعیین شده بود. بر همین اساس، با بررسی‌های انجام‌شده و با نظر رضایی، معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن، و پیمان آرامون، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی، مقرر شد موضوع در فرآیند بازنگری طرح تفصیلی شهر خوی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت طی مراحل قانونی، اصلاح کاربری اراضی انجام شود تا مالکان بتوانند نسبت به پیگیری فرآیند اخذ سند اقدام کنند.