شناسهٔ خبر: 235715 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان:

تامین زیرساخت‌ها و خدمات عمومی، شرط تکمیل طرح‌های مسکن در کردستان است

برگزاری شورای مسکن در بیجار مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: تکمیل پروژه‌های مسکونی در تمام شهرستان های استان بدون فراهم‌کردن زیرساخت‌ها و امکانات عمومی موردنیاز ساکنان، به تحقق سکونت پایدار منجر نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کردستان) ، امیر قادری در جلسه شورای مسکن بیجار که روز پنجشنبه ۳۰ مهرماه درسفر به این شهرستان با حضور نماینده مردم این حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مدیران عضو این شورا برگزار شد،اظهار کرد: ضرورت ارتقای کیفیت منازل مسکونی منوط به تامین هم‌زمان خدمات زیربنایی و روبنایی در طرح‌های نهضت ملی مسکن در تمام شهرستان های استان است.

وی با تاکید بر هم افزایی تمام مدیران دستگاه های اجرایی در اجرای به موقع زیرساخت ها در سایت های نهضت ملی مسکن افزود: تامین آب، برق و سایر زیرساخت‌های ضروری، در کنار خدمات عمومی از جمله مدرسه، درمانگاه، پارک و فضای سبز، از الزامات اساسی اجرای پروژه‌های مسکونی است و باید متناسب با روند پیشرفت طرح‌ها در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

تکمیل زیرساخت‌ها؛ اولویت اجرای طرح‌های مسکن

قادری با بیان اینکه موفقیت طرح‌های مسکن صرفا به ساخت واحدهای مسکونی محدود نمی‌شود، افزود: فراهم‌کردن شرایط مناسب برای زندگی شهروندان، مستلزم برنامه‌ریزی دقیق برای تامین خدمات زیربنایی و روبنایی و هماهنگی موثر میان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان است.

وی تاکید کرد: پروژه‌های مسکونی باید به‌گونه‌ای اجرا شوند که متقاضیان پس از تحویل واحدها، برای دسترسی به امکانات اولیه زندگی با مشکل مواجه نشوند.

توسعه خدمات آموزشی و عمومی در سایت‌های مسکونی

مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان، احداث مدارس، تامین فضاهای آموزشی، ایجاد پارک و توسعه فضاهای سبز را از نیازهای ضروری مجموعه‌های مسکونی دانست و گفت: تامین این امکانات باید متناسب با جمعیت‌پذیری سایت‌ها و نیاز ساکنان پیگیری شود.

قادری همچنین بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه‌های خدماتی نیمه‌تمام، تامین اعتبارات موردنیاز و پیگیری تعهدات دستگاه‌های مسئول تاکید کرد و هماهنگی میان مجموعه‌های اجرایی را عاملی موثر در تسریع روند تکمیل خدمات دانست.

هماهنگی دستگاه‌ها برای تحقق سکونت پایدار

وی با اشاره به اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی درپیشبردطرح‌های مسکن استان، خواستار پیگیری مستمر تامین زیرساخت‌ها و خدمات عمومی درکنار عملیات ساخت‌وساز شد.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان‌خاطرنشان کرد: هدف نهایی اجرای طرح‌های مسکن، علاوه بر تامین سرپناه، فراهم‌کردن محیطی مناسب برای زندگی شهروندان است؛ ازاین‌رو، تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی باید به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از فرایند اجرای پروژه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بازدید میدانی از پروژه های مسکن و راه سازی

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان پشت میزنشینی را عامل توسعه نیافتگی و عدم نظارت و مدیریت دقیق بر عملیات اجرایی پروژه های دو حوزه راه و مسکن در استان می داند و به همین دلیل او در سفر به شهرستان های استان از روند طرح نهضت ملی مسکن و پروژه های راه سازی بازدید و از نزدیک موانع و مشکلات فرارو را بررسی و دستور رسیدگی را صادر می کند.

امیر قادری در ادامه سفرهای شهرستانی این هفته به بیجار بام ایران رفت و از نزدیک درجریان عملیات اجرای پروژه مسکن ملی در دو گروه  انبوه سازی و گروه ساخت قرار گرفت و در جلسه شورای مسکن این شهرستان تمام موانع موجود را بررسی و راهکارهای حل مشکل را به مدیران دستگاه های ذیربط ارایه داد.