شناسهٔ خبر: 237187 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۳۰ کیلومتر از محور قدیم کاشان ـ قم روکش آسفالت شد/ اجرای پروژه‌های ارتقای ایمنی محورهای شهرستان کاشان

ببینید | سخنرانی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در نمازجمعه کاشان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات ایمن‌سازی و بهسازی در محور قدیم کاشان ـ قم خبر داد و گفت: طی سال‌های اخیر، با اجرای طرح‌های عمرانی و ایمنی، بخش قابل توجهی از نیازهای این محور در حوزه وظایف راهداری پیگیری و اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ فرزاد دادخواه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کاشان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل و ادای احترام به خانواده‌های معظم شهدا، با تسلیت به خانواده جان‌باختگان دو حادثه رانندگی اخیر در محور قدیم کاشان ـ قم، اظهار کرد: این حوادث تلخ موجب جان‌باختن تعدادی از هم‌وطنان شد و بررسی‌های کارشناسی و گزارش تیم‌های اعزامی نشان داد که انحراف به چپ خودروها و خطای انسانی، علت اصلی وقوع این سوانح بوده است.

وی با اشاره به جان‌باختن دو نفر از رانندگان ناوگان حمل‌ونقل کالا در حادثه اخیر، به جامعه رانندگان و کامیون‌داران شهرستان کاشان نیز تسلیت گفت و افزود: آنچه برای مجموعه راهداری اهمیت دارد، پیشگیری از تکرار چنین حوادثی و صیانت از جان کاربران جاده‌ای است. از این‌رو، اقدامات ایمن‌سازی راه‌ها و پیگیری طرح‌های زیرساختی با جدیت دنبال می‌شود.

اجرای طرح‌های متعدد برای ارتقای ایمنی محور قدیم کاشان ـ قم

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به اینکه حدود ۵۵ کیلومتر از محور قدیم کاشان ـ قم در حوزه شهرستان کاشان قرار دارد، گفت: طی سال‌های اخیر، اقدامات متعددی برای رفع نقاط پرتصادف و ارتقای ایمنی این محور انجام شده است.

دادخواه افزود: در این راستا، حدود ۲ کیلومتر از مسیر حدفاصل سه‌راهی مسجدالحسین تا مشکات با مشارکت شهرداری مشکات چهارخطه و روشنایی آن اجرا شد که با این اقدام، یکی از نقاط پرتصادف محور، یعنی سه‌راهی مسجدالحسین، ایمن‌سازی شد.

وی آشکارسازی مسیر، نصب علائم، اجرای اقدامات ایمنی در حاشیه پل‌ها، نصب بیش از ۶۵۰ شاخه گاردریل و اجرای خاک‌ریزی برای جلوگیری از سقوط خودروها به داخل پل‌ها را از دیگر اقدامات انجام‌شده برشمرد و تصریح کرد: همچنین حدود ۳۰ کیلومتر از این محور روکش آسفالت شد تا کیفیت رویه راه و شرایط تردد در آن بهبود یابد.

پیگیری اجرای طرح‌های بهسازی و روکش آسفالت در راه‌های شهرستان

دادخواه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه راه‌های شهرستان کاشان طی سال‌های اخیر گفت: در محورهای مختلف شهرستان، از جمله مسیرهای ارتباطی و ترانزیتی، طرح‌های متعددی در زمینه روکش آسفالت و بهسازی اجرا شده است.

وی با اشاره به وضعیت آزادراه قم ـ کاشان و کاشان ـ اصفهان اظهار کرد: برای بهسازی آزادراه قم ـ کاشان، هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی آن در حال انجام است. همچنین برای آزادراه کاشان ـ اصفهان نیز هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و پروژه در دست اجراست.

دادخواه ادامه داد: بر اساس توافق انجام‌شده با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مقرر شده است باقی‌مانده قرارداد پیمانکار فعلی در محدوده شهرستان کاشان اجرا شود و بخش باقی‌مانده عملیات نیز از سوی اداره‌کل برای انتخاب پیمانکار به مناقصه گذاشته شود.

وی تأکید کرد: هدف این است که با تداوم عملیات اجرایی و پیگیری تأمین منابع، وضعیت آزادراه‌های محدوده کاشان به شرایط مطلوب‌تری برسد و سطح خدمات و ایمنی این مسیرها متناسب با مطالبه مردم ارتقا یابد.

پیگیری برای تسریع در احداث باند دوم محور قدیم کاشان ـ قم

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود، احداث باند دوم محور قدیم کاشان ـ قم را از مطالبات مهم مردم شهرستان دانست و گفت: این پروژه در حوزه مسئولیت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور قرار دارد و پیگیری‌های متعددی از سوی مسئولان شهرستان و استان برای تأمین اعتبار و تسریع در اجرای آن انجام شده است.

وی با اشاره به آخرین اطلاعات دریافتی از مجری پروژه‌های زیربنایی استان افزود: مطالعات باند دوم این محور در حال تکمیل است و مطالعات پدافند غیرعامل آن نیز انجام شده است. امیدواریم با هم‌افزایی مسئولان شهرستان و استان و پیگیری از طریق وزارت راه و شهرسازی، زمینه آغاز عملیات اجرایی این طرح فراهم شود.

دادخواه همچنین از امکان بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه اقتصادی در حال احداث در منطقه برای اجرای بخشی از طرح خبر داد و گفت: در زمان صدور مجوز فعالیت این مجموعه، اجرای یک تقاطع غیرهمسطح بر عهده آن قرار گرفته است و تلاش می‌کنیم از این ظرفیت برای اجرای بخش‌هایی از محور، حدفاصل شهر مشکات تا تقاطع و چند کیلومتر پس از آن نیز استفاده شود.

دادخواه در پایان ضمن قدردانی از حمایت و پیگیری مسئولان شهرستان، امام جمعه، نماینده مردم و همراهی شهروندان در اجرای پروژه‌های راهداری، بار دیگر به خانواده‌های جان‌باختگان حوادث اخیر تسلیت گفت و تأکید کرد: مجموعه راهداری استان با تمام ظرفیت برای ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش سوانح رانندگی تلاش می‌کند.