به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان، علی خاوری مدیرکل راه و شهرسازی با بیان اینکه عملیات اجرائی چهارخطه کردن محور آستارا-ویرمونی-خطبه سرا که بهعنوان یکی از پرترددترین و پرترافیکترین محورهای استان است و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در حال انجام است و با توجه به شرایط منطقه و کوهستانی بودن آن و حساسیت گرههای ترافیکی میطلبد در سریعترین زمان ممکن زیر بار ترافیک برود.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان در ادامه با اشاره به پروژه تقاطع راه پل در محور سراوان به کوچصفهان که از نقاط بسیار پرترافیک و حادثهخیز بوده و تعریض پلهای این مسیر از اولویتهای اساسی این اداره کل است، بیان کرد: عملیات اجرائی این پروژه به زودی آغاز خواهد شد.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه را بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: فاز اول آن تعریض پل و راستگردهای دو سمت است و مترصد آن هستیم تا پایان امسال این پروژه به بهرهبرداری برسد.
خاوری در پایان تصریح کرد: فاز اول کنارگذر مرجقل (تولم شهر) در مرحله مناقصه است و عملیات اجرائی این پروژه هم به زودی آغاز خواهد شد و سعی میکنیم این پروژه هم تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
نظر شما