به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هیاترسیدگی به اختلافات دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی تشکیل شد. همچنین در نخستین جلسه هیات رسیدگی به اختلافات، اعضا، دکتر حامد مظاهریان را به عنوان رئیس دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی به مدت ۲ سال انتخاب کردند.
متن بیانیه بدین شرح است:
عرصه رقابتی سالم، یکی از ملزومات و زمینه ساز پیشرفته هر کشور است. این عرصه رقابتی در بسیاری از کشورهای جهان، شیوه ای معمول و شایسته است که سال هاست جامعه جهانی در بستر خود آن را تجربه می کند و در کشور ما با توجه به بودن ردپاهایی کمرنگ در تاریخ، امروز، شاهد فراگیر شدن آن هستیم و شاید فراهم شدن زمینه اجرای عادلانه این بستر، یکی از قطعات پازل رشد و ترقی را به شایسته ترین شکل فراهم کند.
وزارت راه و شهرسازی در راستای اجرای آیین نامه جامع برگزاری مسابقات طراحی معماری و شهرسازی (مصوب ۱۳۸۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی) دبیرخانه دائمی را در اردیبهشت ۱۳۹۴ تشیکل و مستقر نموده است.
طبق آیین نامه جامع برگزاری مسابقات، تشکیل هیات رسیدگی به اختلافات به عنوان نهادی برای پاسخگویی به شکایات و اداره کردن دبیرخانه دائمی تشکیل شده که متشکل از؛ نماینده تام الاختیار وزیر راه و شهرسازی، نماینده تام الاختیار رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نماینده تامالاختیار رئیس فرهنگستان هنر، نماینده تامالاختیار جامعه مهندسان مشاور ایران، و یک نفر از استادان سرشناس و زبده معماری و شهرسازی به انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.
پس از معرفی نمایندگان محترم متشکل از دکتر حامد مظاهریان نماینده وزارت راه و شهرسازی، دکتر سیدمحسن حبیبی نماینده فرهنگستان هنر، دکتر سیدغلامرضا اسلامی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس علیرضا شهابیان نماینده جامعه مهندسان مشاور از طرف ارگانهای ذی ربط در نهایت هیات رسیدگی به اختلافات در آبان ماه ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد.
در نخستین جلسه هیات رسیدگی به اختلافات، اعضا در راستای اجرای بند ۴-۳ بخش ۵ آییننامه جامع برگزاری مسابقات معماری و شهرسازی، دکتر حامد مظاهریان را به عنوان رئیس دبیرخانه دائمی برای مدت دو سال منصوب کردند. همچنین طبق بند ۴-۲ بخش ۵ آیین نامه مذکور، مهندس خدادادی به عنوان دبیر دائمی انتخاب شد.
امید است که در راستای بهبود عملکرد و ایفاد نقش حاکمیتی دبیرخانه دائمی و هیات رسیدگی به اختلافات، همه ارکان و دست اندرکاران مسابقات اعم از سرمایه گذاران و کارفرمایان، مدیران، مشاوران، داوران، شرکت کنندگان و همچنین نظامات و انجمن ها و اصناف و تمامی بنگاه های حرفه ای با ترویج و اجرای ضوابط و مقررات علاوه بر ارتقای سطح کیفی و کمّی مسابقات بتوانند در جهت وصول و گسترش عدل در سطح جامعه و حرفه، قدمی موثر برداشته و یاری رسان این هیات در رهیافت این مهم گردند.
گفتنی است، در فروردین ماه سال ۹۴ دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی تشکیل شد و دکتر حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با صدور بیانیه ای از شروع به کار دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی خبر داد. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.)
همچنین دستورالعمل تشکیل دبیرخانه دائمی معماری و شهرسازی نیز سال گذشته در جلسه فروردین ماه ۹۴ شورای عالی شهرسازی و معماری با حضور دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و دکتر پیروز حناچی معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با امضای نمایندگان وزارتخانه های کشور، جهاد کشاورزی، نیرو، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و حفاطت محیط زیست مصوب شد. (حزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.)/
نظر شما