شناسهٔ خبر: 31521 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

عضو هیات علمی دانشگاه تهران مطرح کرد؛

بایدها و نبایدهای بلندمرتبه‌سازی در ایران/ تاکید بر مطالعات کافی برای احداث بناهای بلند

بلند مرتبه سازی یک استاد دانشگاه با تاکید بر ضرورت انجام ملاحظات کارشناسی در ساخت بناهای بلند گفت: اگر با مطالعات کافی مشخص شود که در مواردی می‌توان بنای بلند احداث کرد طراحی و اجرا، برنامه‌ریزی و مدیریت نگه‌داری باید با حداکثر کیفیت انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمود گلابچی استاد دانشگاه درباره بایدها و نبایدهای بلندمرتبه سازی در ایران گفت: بلند مرتبه‌سازی بطور مطلق امری نیست که کسی بتواند آن را رد یا اثبات کرد؛ ساختمان‌های بلند یک امکان برای تمرکز فعالیت‌‌هایی است که ضروت دارد در فضای واحدی شکل بگیرد. در کشور ما هم به دلیل توسعه شهرها و تراکم شهری، ساخت بناهای بلند به یک ضرورت گریزناپذیر تبدیل شده که به دنبال آن  باید دانش طراحی چنین بنایی هم در کشور شکل بگیرد.

وی افزود: کنفرانس‌ها، همایش‌ها، کتاب‌ها، نشریات و دیگر فعالیت‌هایی که حول محور بناهای بلند شکل می‌گیرد از جمله مهمترین ضروریات شکل‌گیری دانش مدنظر است و برگزاری چنین کنفرانس‌هاس تخصصی کمک می‌کند تا با درک ضرورت احداث بناهای بلند، کارشناسانه اقدام به ساخت بناهای بلند کرد.

به گفته گلابچی، کنفرانس‌ها فرصتی است تا زمینه‌های تدوین قوانین و مقررات، ضوابط و دستورالعمل‌ها و اصولا بحث های تخصصی که اصلا در چه مواردی باید بنای بلند بسازیم فراهم شود تا در مواردی نتیجه گرفته شد که اصلا بنای بلندی  باید ساخته شود،   بتوان طراحی و اجرا، برنامه ریزی و مدیریت نگه داری را با حداکثر کیفیت انجام داد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری سومین کنفرانس بناهای‌بلند طی روزهای ۲۸ تا ۳۰ دی‌ماه به ایسنا گفت: احداث بناهای بلند حاصل پیشرفت‌ علم و فناوری است و این کنفرانس برای بحث و تبالد نظر  درخصوص احداث بناهایی است که به دلایلی ناگزیر از ساخت آنها هستیم./

نظر شما