به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ نینو چینگولانی در خصوص همکاریهای متقابل با ایران در نشست خبری معرفی دوره های تخصصی ۲۰ گانه مدیران و کارکنان راه آهن در دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت گفت: راه اهن ایران و ایتالیا زمنیه های زیادی برای همکاری در تمام عرصه ها مخصوصا در زمینه موبیلیتی و حرکت دارند بحثی که راه آهن ایتالیا دنبال می کند فقط بحث ایجاد راهآهن پرسرعت نیست و بدنبال این هستیم که بتوانیم راه آهن قدیمی یا سنتی را به قطار پر سرعت وصل کنیم تا وارد شهرها شود.
چینگولانی ادامه داد: موقعیت استراتژی ایران کریدور غرب و شرق برای حمل بار به ایران کمک کنند و کشور ایران بندرگاههایی که در جنوب ایران دارد و میتواند بارهایی که از چین و هند به این بندرها وارد می شود را در بخش حملونقل و ترمینالی حمل کند.
وی اعلام کرد: راه آهن ایتالیا مشتاق است کارهای اجرایی دیگری را در ایران آغاز کند و در زمینه موبیلیتی کار کند.
مدیر پروژه های بین المللی راه آهن ایتالیا با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار داشت: اگر به سرفصل دورههایی که در حال برگزاری نگاه کنیم می بینم که یک وجه مشترک دارند وآن وجه مشترک ایمنی است و بحث ایمنی از بقیه جدا نیست.
چینگولانی مشتری مداری را مهم دانست و گفت: مشتری مداری در ایتالیا یک اصل است و خدمات مشتری و فنآوری اطلاعات و صحبت میکنیم باید به دنبال رضایت مشتری باشیم.
وی با تاکید بر این که فلسفه ساخت و یا توسعه راه آهن مشتری است گفت: از مبدا تا مقصد باید حتما رضایت مشتری در نظر گرفته شود.
مدیر پروژههای بینالمللی راه آهن ایتالیا به زمینههای همکاری ایران و ایتالیا در راه آهن اشاره کرد و گفت: با توجه به رشد سریع راه آهن در سالهای اخیر داشته میتوانیم زمینههای همکاری را در توسعه ایستگاههای راه آهن و موبیلتی بین ایران و ایتالیا داشته باشیم.
وی در باره وضعیت فعلی راه آهن ایران گفت: راه آهن ایران پتانسیل بالایی دارد و رویکرد توسعه در مدیران و تکنسینهای راه آهن مشاهده میشود.
چینگولانی به نقاط مثبت راه آهن ایران اشاره کرد و گفت: راه آهن ایران پتانسیل بسیار بالایی دارد و پل ارتباطی شرق و غرب است و از این جهت باید یک کریدور خلاقانه و پرسود ایجاد کند و این پتانسیل را به واقعیت و پیشرفت تبدیل کند.
وی همچنین از نقاط ضعف راه آهن نیز گفت: راه آهن باید در جهت افزایش بهره وری گام بردارد و نو آوری و فناوری خوبی داشته باشد و از فرهنگ ریلی باید به سمت فرهنگ موبیلتی حرکت و دیگر موارد حمل و نقل را نیز در نظر داشته باشد.
این نشست خبری با حضور بیرانوند معاون اقتصادی و حمل و نقل شرکت راه آهن، برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت، سیدسعید فاضل رئیس دانشکده راه آهن دانشگاه علم و صنعت در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
نظر شما