شناسهٔ خبر: 50608 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

با حضور بانوان و به مناسبت هفته درختکاری صورت گرفت؛

کاشت ۳۲ درخت نخل در بوستان شهدای سانچی بندر شهید رجایی

درختکاری طی مراسمی با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، احداث بوستان شهدای دریانورد نفتکش سانچی در بندر شهید رجایی با کاشت ۳۲ نفر درخت نخل به همت بانوان شاغل در این بندر کلید خورد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، "بوستان شهدای دریانورد نفتکش سانچی" با وسعتی حدود ۲۰۰۰ متر مربع در کنار بزرگراه بندر شهید رجایی- بندرعباس و در محوطه ورودی درب اصلی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی واقع شده است.

در این مراسم، "اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نفتکش سانچی اظهار کرد: حادثه‌ای که برای این نفتکش اتفاق افتاد نه تنها برای جامعه دریایی و بندری بلکه برای تمامی آحاد ملت ایران، ضایعه ای بسیار دردناک و تاثر برانگیز بود و لازم است در مناسبت های مختلف، یاد و خاطره این شهیدان مظلوم دریا گرامی داشته شود.

وی کاشت ۳۲ درخت نخل به عنوان نمادی از ایثار و شهادت و راه اندازی بوستانی به نام "شهدای دریانورد نفتکش سانچی" در بزرگترین بندر تجاری کشور را اقدامی مهم در راستای ادای احترام به مقام والای شهدای دریانورد و همچنین ایفای مسئولیت های اجتماعی سازمانی در زمینه توسعه فضای سبز و صیانت از ثروت های زیست محیطی عنوان کرد.

در این برنامه که همزمان با هفته درختکاری و در آستانه سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) برگزار شد، جمعیت چشمگیری از بانوان شاغل در بندر شهید رجایی نیز حضور داشتند و با نصب پلاک هایی شامل مشخصات ۳۲ شهید دریانورد نفتکش سانچی، یاد و خاطره این قهرمانان ملی را گرامی داشتند.

در جریان این مراسم، کاپیتان نصرالله سردشتی مدیرعامل جدید شرکت ملی نفتکش جمهوری اسلامی ایران طی تماسی تلفنی با مدیرکل بنادر و دریانوردی، اقدام نمادین مدیران و کارکنان بندر شهید رجایی در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دریانورد سانچی را قابل ستایش دانست و بر لزوم توسعه و ترویج چنین حرکت انسان دوستانه ای تأکید کرد.

گفتنی است، درخت نخل که گونه بومی طبیعت استان هرمزگان محسوب می شود، در فرهنگ ايرانی به خاطر زيبايي، مقاومت و برکت "درخت زندگي" لقب داشته و به دلیل شباهتی که به انسان دارد، همواره به عنوان یک درخت مقدس مورد احترام ایرانیان بوده است. نکته جالب توجه اینکه، واحد شمارش درخت نخل مانند انسان، نفر است.

شایان ذکر است، یکی از برنامه های مستمر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به منظور زیبا سازی محیطی و در راستای اجرای کنوانسیون ها و دستیابی به استانداردهای جهانی، ایجاد و توسعه فضای سبز در بزرگترین بندر تجاری کشور است.

این طرح از اواخر سال ۱۳۶۵ آغاز و با روند فزاینده طی سه دهه اخیر جلوه ای خاص به محیط بندر بخشیده است. به گونه ای که در حال حاضر بیش از ۵۰ هکتار از اراضی این بندر تحت پوشش چتر سبز انواع درخت ها، درختچه ها و چمن کاری قرار دارد. آب مورد نیاز فضای سبز توسط تصفیه خانه بندر تامین می شود.

نظر شما