سرهنگ عباسنژاد فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عملکرد آن یگان را برای اردیبهشت ماه ۹۷، تشریح کرد.
عباسنژاد گفت: در بخش پیشگیری و مقابله با تعارضات آمار گشتیهای در ۳۴ اداره کل، شامل گشتزنی۳۰۰ خودروی سازمانی و ۱۴۵ دستگاه موتورسیکلت سوار بوده است.
فرمانده یگان حفاظت با تاکید مجدد بر راهاندازی سامانه دریافت گزارشات مردمی، اعلام کرد: موضوعی که به دنبال استقرار آن هستیم راهاندازی سامانه دریافت گزارشات مردمی است و پیشبینی میکنیم با پیشرفتهایی که حاصل شده، مهرماه این سامانه، راهاندازی میشود تا بتوانیم در سراسر کشور امکان دریافت گزارشات مردمی را داشته باشیم.
این مقاممسئول ادامه داد: فرماندهان یگان در سراسر کشور با تعاملی که با مردم و معتمدان محلی دارند، توانستند ۲۶۰ مورد گزارشات مردمی را دریافت کنند.
وی با اعلام این مطلب که بیشترین گزارشات مردمی در مورد تعرض به اراضی ملی و دولتی در استان خوزستان گزارش شده است، گفت: در اردیبهشت ۲۴۹ مورد تعرض به اراضی داشتیم که کارکنان یگان توانستند ۲۴۴ فقره را رفع کنند. مجموعه این تعرضات بالغ بر ۹۵ هکتار است و در همین ارتباط نیز ۸۴ فقره پرونده تشکیل شد و ۱۸ نفر دستگیر و به مراجع نظامی و انتظامی مرتبط منتقل شدند.
عباسنژاد همچنین در مورد اجرای احکامقطعی سازمان، اعلام کرد: در اردیبهشت ۹۲ فقره احکام قطعی اجرا شد که عامل مهمی در موضوع پیشگیری از تعرض به اراضی ملی و دولتی به شمار میرود. همچنین، مجموع اجرای احکام قطعی ۱۹۷ هکتار بود که به اراضی سازمان الحاق شد.
وی ادامه داد: بیشترین اجرای احکام قطعی در بوشهر با ۳۴ فقره به مساحت ۵ هکتار بوده است. در یزد نیز ۸ فقره به مساحت ۳۱ هکتار و در فارس هم ۷ فقره با ۱۰۷ هکتار حکم قطعی به اجرا درآمد
فرمانده یگان حفاظت سازمان افزود: در استان فارس عدد قابل توجهی منجر به تخریب شد. به دلیل آنکه هم افزایی قضایی و انتظامی در استان انجام شد و عموما مواردی که مربوط به احداث باغ ویلا در استان فارس بود، تخریب شد و به موجودی سازمان ملی زمین و مسکن برگشت.
به گفته این مقام مسئول، برای اجرای احکام قطعی نیز از ۸۹۰ نفر از نیروهای پلیس مساعدت گرفتیم تا این نیروها بتوانند در کنار افراد یگان قرار بگیرند.
عباسنژاد بازدید از ۸ استان و ۱۸ شهرستان تابعه را از جمله عملکرد یگان در ماه گذشته عنوان کرد و ادامه داد: یگان حفاظت، بازدید از استانها را از حیث ارزیابی عملکردها به عنوان یکی از اولویتهای مهم خود میداند. در اردیبهشت ماه از ۸ استان و ۱۸ شهرستان زیرمجموعه آن بازدید داشتیم.
وی در بیان آمار تعرضات و رفع آنها در استان تهران نیز نکاتی را ارایه کرد و گفت: در تهران ۱۳ شهرستان وجود دارد که از نظر واحدهای گشتی به دلیل اهمیت استان رقم قابلتوجهی در سطح استان در حال ارایه خدمات هستند. با اینحال، در اردیبهشت سالجاری (۹۷)، ۵ مورد تعرض در مساحت ۱۵۸۰۰ متر در استان تهران رفع تعرض شد.
نظر شما