به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی صبح امروز به همدان سفر کرد و در جریان روند اجرای زیرساختهای حمل و نقل استان همدان قرار گرفت.
وی تکمیل محورهای مواصلاتی استان همدان را به دلیل واقع شدن در مرکز کشور و ترانزیت بالای کالا و مسافر از طریق این استان مهم دانست و تاکید کرد: استان همدان به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه در مرکز کشور نقش مهمی در اتصال شمال به جنوب کشور ایفا میکند.
معاون وزیر راه وشهرسازی در بازدید از محور تویسرکان- کنگاور گفت: این محور یکی از راههای ارتباطی مهم بین دو استان همدان و کرمانشاه است که علاوه بر اتصال دو شهر مهم کنگاور و تویسرکان، راه ارتباطی چندین روستای مهم را نیز برقرار میکند.
وی افزود: این محور ۳۹ کیلومتر است که ۳۳ کیلومتر آن در استان همدان واقع شده و در حال حاضر ۱۵ کیلومتر آن نیز زیرعبور ترافیک است و عملیات اجرایی در ۱۰ کیلومتر دیگر نیز با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد در حال انجام است.
خادمی بهرهبرداری از این محور تویسرکان-گنگاور را برای شهرستان تویسرکان نیز مهم قلمداد کرد و گفت: این محور تویسرکان را از بنبست خارج میکند و تاثیر بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه محور تویسرکان- کنگاور را موجب تسهیل سفر به عتبات عالیات دانست و افزود: با تکمیل این محور سفر به استان کرمانشاه و از آنجا به کربلا برای زائران از مرکز کشور فراهم خواهد شد و برنامهریزی شده است تا پایان سالجاری ۵ کیلومتر دیگر نیز زیر عبور قرار گیرد.
وی در این سفر از کنارگذر غربی همدان نیز بازدید کرد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان، احداث کنارگذر یکی از اقدامات مهم در کاهش ترافیک داخل شهر همدان است و در حال حاضر عملیات اجرایی این کنارگذر با پیشرفت ۶۵ درصدی در حال اجرا است.
معاون وزیر راه و شهرسازی طول این کنارگذر را ۲۷.۵ کیلومتر اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۱۵ کیلومتر از مسیر تکمیل و آسفالت شده است و بهرهبرداری از آن ترافیک عبوری از استانهای کردستان، آذربایجان شرقی و غربی به سمت کرمانشاه و جنوب کشور را به بیرون از شهر هدایت میکند.
خادمی در این سفرهمچنین از ساخت ایستگاه راهآهن باباکمال نیز بازدید کرد و در این خصوص گفت: این ایستگاه مسافری در راهآهن غرب کشور در شهرستان تویسرکان و در نزدیکی روستای باباکمال واقع شده و مساحت محوطه آن ۵ .۵ هکتار است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این ایستگاه به همراه ایستگاههای زاگرس، بیستون و کهریز در سال ۹۷ آغاز شده و در حال حاضر ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی مساحت ساختمانهای ایستگاه را ۲ هزار و ۳۲۸ متر مربع اعلام و بیان داشت: مساحت ساختمان اصلی ۴۰۰ متر مربع است و هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۲۳ درصد در حال اجرا است.