شناسهٔ خبر: 92470 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان خبر داد؛

استفاده از ظرفیت گروه های مردم نهاد درارتقای ایمنی جاده ای

صفر صادقی راد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان بر استفاده از ظرفیت گروه های مردم نهاد در ارتقای ایمنی تردد و کاهش تلفات جاده ای تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (همدان)، صفر صادقی راد در نشست بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل که با حضور معتمدین و فعالان اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اینکه سوانح جاده ای پدیده ای اجتماعی در کشور ماست که نیاز به شناسایی ابعاد زیربنایی آن دارد، اظهار داشت: با توجه به اهمیت این موضوع، یکی از اقدامات مهم به منظور کاهش تصادفات و تلفات سوانح رانندگی، آموزش و فرهنگ سازی اقشار مختلف جامعه برای ارتقای ایمنی تردد و عبور و مرور است.

وی افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی، نقش سازمان های مردم نهاد و پویش های مردمی در این زمینه امری ضروری است و واگذاری امور به این گروه ها موجب افزایش کارآیی و پذیرش راحت تر مردم شده واز سویی فراگیر شدن و تاثیرگذاری آن موجب صرفه جویی در سرمایه ملی و زمان می شود.

صادقی راد ادامه داد: لازم است علاوه بر اورژانس، هلال احمر، پلیس راه، گروه های مردم نهاد، انجمن های صنفی و غیره نیز پای کار باشند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان در ادامه به اقدامات این اداره کل در راستای ارتقای ایمنی اشاره و خاطرنشان کرد: رفع نقاط حادثه خیز در دستور کار این اداره کل است و در طول سال نیز به شکل مستمر مباحث ارتقاء ایمنی جاده ای از جمله عملیات ترانشه برداری، نصب تابلو و علائم جاده ای و مواردی از این قبیل انجام می شود.

صادقی راد اضافه کرد: از آنجا که بودجه اداره کل در تمام ظرفیت های کاری در کشور کم است اما با این حال رتبه قابل قبولی در بحث ایمنی جاده ای داریم.

وی خطاب به معتمدین و فعالان اجتماعی حاضر در نشست گفت: نیازمند کمک همگانی شما هستیم، زیرا این اقدام همگانی می تواند به هر شکل سرآغاز یک پویش در راستای ایمن سازی جاده ها باشد.

مدیرکل راهداری استان همدان یادآور شد: با توجه به گستردگی حیطه وظائف معتمدین و اعتمادی که مردم محلات و مساجد به آنها دارند این گروه می توانند با فرهنگ سازی عمومی، تأثیر بسزایی در کاهش تلفات و حوادث جاده ای داشته باشند.

این مسئول ابراز امیدواری کرد: انشاالله با ظرفیت گروه های مردم نهاد پس از ریشه کن شدن بیماری منحوس کرونا، شاهد فرهنگسازی در زمینه ارتقای ایمنی جاده ای بین مردم در مساجد و اماکن مختلف باشیم.

صادقی راد تأکید کرد: آموزش هایی نیز در این زمینه لازم است که انشاالله به زودی شاهد پر شدن جای خالی سازمانهای مردم نهاد در مباحث ارتقا ایمنی جاده ای باشیم.

در تقویم کشور، هفتم اردیبهشت ماه روز ملی ایمنی حمل و نقل نامگذاری شده است.