به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جمشید نفر با اشاره به اینکه تحریم شرایط سخت و ویژهاى را براى حمل و نقل دریایى ایران به وجود آورده است، اظهار داشت: موانع خارجى یکى از مهمترین چالشها در حوزه دریایى و بندرى است از اینرو براى پویایى اقتصاد ایران باید بتوانیم در یک تعامل عادلانه با دنیا به تفاهم برسیم و موانع خارجى موجود را براى بهبود عملکرد ظرفیتها دریایى و بندرى از پیشرو برداریم.
وى ادامه داد: افزایش هزینهها در حوزه دریایى و بندرى، تولیدکنندگان و صادرکنندگان را تحت فشار قرار مىدهد و در شرایطى نظیر تحریم دولت باید در کنار فعالان اقتصادى قرار گیرد.
رییس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتى اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورزى ایران با بیان اینکه نیازمند سرمایه گذارى داخلى و خارجى در حوزه دریایى و بندرى هستیم، عنوان کرد: حوزه دریایى و بندرى ظرفیتهاى بالقوهاى دارد که سرمایهگذاران خارجى علاقمند هستند به آن ورود کنند و ضرورت دارد شرایطى فراهم شود تا با کاهش هزینهها و تسهیل شرایط؛ شاهد بیشترین فعالیت اقتصادى در این حوزه باشیم.
وی با اشاره به اینکه بنادر؛ یکى از مهمترین بخشها براى توسعهی اقتصاد ایران است، خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران بعضا از دولتى بودن یا غیررقابتى بودن رنج مىبرد و این مساله بر فرآیند صادرات تاثیر گذاشته و باید مسیرهاى جایگزین در حوزه صادرات تعریف شود.
نفر با تأکید بر اینکه شرایط، زمینه و قوانین باید به گونهاى رقم بخورد که سرمایهگذار خارجى علاقمند به سرمایه گذارى در حوزه دریایى و بندرى کشور شود، گفت: ایران؛ ظرفیتهاى لازم براى سرمایه گذارى بخش خصوصى داخلى و سرمایه گذاران خارجى را دارد و باید بتوانیم از این پتانسیل اقتصادى خود به نحو مطلوب براى افزایش درآمدها استفاده کنیم.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، رییس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتى اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورزى ایران با بیان اینکه ضروری است بنادر پیشرفته و مدرن داشته باشیم و به بهترین شکل ممکن در راستاى توسعه بنادر خود گام برداریم، اظهار کرد: توسعه یافتگى بنادر؛ افزایش درآمدهاى بندرى را رقم میزند و توجه سرمایه گذاران خارجى را جلب مى کند لذا مىتوانیم علاوه بر تامین مالى هرچه بیشتر، شاهد پویایى بنادر باشیم و در مسیر بنادر بزرگ دنیا از جمله سنگاپور حرکت کنیم.